2777
2789

درست مراقبت کنین خیر

یه صلوات یا حمد مهمونم کنین💚😞🙏انشأالله به چیزی که میخوام برسم😍 و همه چی زودتر حل بشه😞💚😍انشأالله همه حاجت روا بشن و همه گرفتاری ها حل بشه💚🙏 اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚😍 برای شهیدان سید مجتبی علمدار شهید سید احمد پلارک سید رضا حسینی شهید ابراهیم هادی شهید تورجی زاده شهید علیرضا کریمی و تمام شهدا صلوات بفرستین برای 14 معصوم برای محمد و آل محمد برای نرجس خاتون و سلامتی آقا امام زمان صلوات🙏💚😍اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خیلی سال پیش انجام دادم تاحالا نشنیدم همچین چیزی 

اصلا تحلیل رفتن ریشه معنیش چیه 

شنیدم لثه تحلیل بره عضلات تحلیل بره و..ولی ریشه دندون تحلیل؟ یعنی چی

ببخش باران!تو می باری و ماهی شسته نمی شویم…!
این اصلا ربطی به مراقبت نداره وقتی بابراکتا به دندون فشار میاد ریشه ها کوتاه میشن

نه عزیزم

یه صلوات یا حمد مهمونم کنین💚😞🙏انشأالله به چیزی که میخوام برسم😍 و همه چی زودتر حل بشه😞💚😍انشأالله همه حاجت روا بشن و همه گرفتاری ها حل بشه💚🙏 اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚😍 برای شهیدان سید مجتبی علمدار شهید سید احمد پلارک سید رضا حسینی شهید ابراهیم هادی شهید تورجی زاده شهید علیرضا کریمی و تمام شهدا صلوات بفرستین برای 14 معصوم برای محمد و آل محمد برای نرجس خاتون و سلامتی آقا امام زمان صلوات🙏💚😍اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
من دو ماهه انجام دادم راضیم خداروشکر نه درست نیست 

چقد شد قیمت؟ 

اقا با من دعوا نکنین روحیم حساسه میزنم دهن مهنتونو آسفالت میکنم…    گفت:بمــان•گفتم:برای ماندنم دلیلی بیاور،،،،،،،،گفت:برنج خیسوندم                                    یه نگاه به خودت یه نگاه ب طرز فکرت بنداز..                                                  این دلیل اینجا وایستادنت❗️❗️❗️    
من خیلی سال پیش انجام دادم تاحالا نشنیدم همچین چیزی  اصلا تحلیل رفتن ریشه معنیش چیه  شنی ...

یعنی ریشه دندون کوتاه میشه وقتی پوسیده بشه نمیشه ترمیمش کرد باید حتما بکشن