ddkfifu مدیر عضویت: 1398/08/16 تعداد پست: 1087 عنوان دعا نویس | مشاهده متن کامل بحث + 688 بازدید | 21 پست سلام دوستان کسی دعانویس سراغ نداره تو تهرانسر ؟؟؟؟ اگه میدانید بگید ترخدا 🤟تا میتوانی بجنگ برای ازادیت🤟 🗽زیرا بالاتر از ازادی حس قشنگ تری وجود نخواهد داشت🗽 (کاربر خوشگلخانومم هستم) 1400/06/03 | 22:00 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ddkfifu مدیر استارتر عضویت: 1398/08/16 تعداد پست: 1087 تو تهرانسر ن ولی جای دیگه اره البته دوستم گرفته تا ببینم نتیجه میگیره ترخدا بهم بگو 🤟تا میتوانی بجنگ برای ازادیت🤟 🗽زیرا بالاتر از ازادی حس قشنگ تری وجود نخواهد داشت🗽 (کاربر خوشگلخانومم هستم)
ddkfifu مدیر استارتر عضویت: 1398/08/16 تعداد پست: 1087 درخواست بده چشم 🤟تا میتوانی بجنگ برای ازادیت🤟 🗽زیرا بالاتر از ازادی حس قشنگ تری وجود نخواهد داشت🗽 (کاربر خوشگلخانومم هستم)
ddkfifu مدیر استارتر عضویت: 1398/08/16 تعداد پست: 1087 درخواست بده دادم 🤟تا میتوانی بجنگ برای ازادیت🤟 🗽زیرا بالاتر از ازادی حس قشنگ تری وجود نخواهد داشت🗽 (کاربر خوشگلخانومم هستم)
دختر_خووب_خدا عضویت: 1400/05/11 تعداد پست: 358 یعنی از قران هم ببینه بده ؟؟؟؟ آره چون اونا موکل دارن . با روح های ناپاک در ارتباطن و توم اگه بری اونجا . خودت پای اون روح هارو میکشیونی تو زندگیه خودت و عزیزانت و بچه هات . (حتی بچه هایی که الان نداریشون و بعدا قراره دنیا بیاری(یعنی تا این حد درگیر همون یه دونه دعا میشی) من عاشق تویی شدم که سخت عاشق منی❤خدا❤
دختر_خووب_خدا عضویت: 1400/05/11 تعداد پست: 358 لطفا منم دعاکن. ده سال تو حسرت یه ارزومم😭 باشه عسل خانم برات دعا میکنم اگه خواسته اَت ، به خیر و صلاحته ، خدا بهت بده من عاشق تویی شدم که سخت عاشق منی❤خدا❤
دختر_خووب_خدا عضویت: 1400/05/11 تعداد پست: 358 دادم وقتی خودتون با دستای خودتون ، لعنت رو میارید تو زندگیتون دیگه نمیشه کاریش کرد . خدا هشدارشو بهت داد . دیگه بقیشو خودت میدونی من عاشق تویی شدم که سخت عاشق منی❤خدا❤