2777
2789
عنوان

دعا نویس

688 بازدید | 21 پست

سلام دوستان کسی دعانویس سراغ نداره تو تهرانسر ؟؟؟؟ اگه میدانید بگید ترخدا 

🤟تا میتوانی بجنگ برای ازادیت🤟 🗽زیرا بالاتر از ازادی حس قشنگ تری وجود نخواهد داشت🗽 (کاربر خوشگلخانومم هستم) 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سراغ این رمال ها نرو زندگیت خراب میشه  اجنه رو وارد زندگیت نکن

نه اونا را از اونا خوشم نمیاد از اونا دنبال کسی هستم که استخاره به قران بزنه  

🤟تا میتوانی بجنگ برای ازادیت🤟 🗽زیرا بالاتر از ازادی حس قشنگ تری وجود نخواهد داشت🗽 (کاربر خوشگلخانومم هستم) 

لطفا انقدر نرید دنبال دعا و سحر و جادو دعا تا ۷ پشتِ آدمو بدبخت و بیچاره میکنه .

نه از اونا کسایی که به قران استخاره میزنند 

نه از اونا کسایی که به قران استخاره میزنند 

فرقی نمیکنه .

دنبال این چیزا نباش .

عزیزم اگه مشکلی داری فقط از خدا بخواه ، واسه مشکلت دعا کن ، روزه بگیر . اسمتو بگو منم تو خلوتم واست دعا میکنم .

من عاشق تویی شدم که سخت عاشق منی❤خدا❤
دنبال این چیزا نرو که جز بدبختی و سیاهی ، هیچی واسه زندگیت نداره

یعنی از قران هم ببینه بده ؟؟؟؟

این پولارو بدین ب پسرا خودشون میان میگیرنتون 🥴😂

احترام به عقاید یعنی من به محدودیت هایی که برای خودت گذاشتی احترام بزارم نه به محدودیت هایی که میخوای برای من بزاری   تبادل نظر و گپ زدن رو دوست دارم اما با تویی ک فک میکنی فقط خودت حالیته و عقل کلی حرفی ندارم اوکی تو خوبی 🙄🤗دلم می سوزد و کاری ز دستم بر نمی آید شبان آهسته می گریم؛ که شاید کم شود دردم... تحمل می‌رود اما شب غم سر نمی آید 🚶🏻‍♀️🕳️
فرقی نمیکنه . دنبال این چیزا نباش . عزیزم اگه مشکلی داری فقط از خدا بخواه ، واسه مشکلت دعا کن ، رو ...

لطفا منم دعاکن. ده سال تو حسرت یه ارزومم😭

داری امضامو میخونی؟؟؟ من ده ساله تو حسرت یه ارزو هستم. دیگه کم اوردم. فقط باید معجزه بشه من به این ارزوم برسم😔 خدا منو نمیبینه. توروخدا شما بهش بگید. شما منو دعاکنید. سر نماز... همین الان با همین دل پاکتون. یه صلوات برا ارزوم بفرستید. لطفا😔
این پولارو بدین ب پسرا خودشون میان میگیرنتون 🥴😂

یکی میشناسم اسمش سید استخاره به قران میزنه ۲ هزارتومان هم بیشار نمیگیرع دنبال یکی دیگه هم هستم

تو تهرانسر ن ولی جای دیگه اره البته دوستم گرفته تا ببینم نتیجه میگیره

میشع بهم بگی ترخدا