2789
عنوان

دعا نویس

710 بازدید | 21 پست

سلام دوستان کسی دعانویس سراغ نداره تو تهرانسر ؟؟؟؟ اگه میدانید بگید ترخدا 

🤟تا میتوانی بجنگ برای ازادیت🤟 🗽زیرا بالاتر از ازادی حس قشنگ تری وجود نخواهد داشت🗽 (کاربر خوشگلخانومم هستم) 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

سراغ این رمال ها نرو زندگیت خراب میشه  اجنه رو وارد زندگیت نکن

نه اونا را از اونا خوشم نمیاد از اونا دنبال کسی هستم که استخاره به قران بزنه  

🤟تا میتوانی بجنگ برای ازادیت🤟 🗽زیرا بالاتر از ازادی حس قشنگ تری وجود نخواهد داشت🗽 (کاربر خوشگلخانومم هستم) 

لطفا انقدر نرید دنبال دعا و سحر و جادو دعا تا ۷ پشتِ آدمو بدبخت و بیچاره میکنه .

نه از اونا کسایی که به قران استخاره میزنند 

نه از اونا کسایی که به قران استخاره میزنند 

فرقی نمیکنه .

دنبال این چیزا نباش .

عزیزم اگه مشکلی داری فقط از خدا بخواه ، واسه مشکلت دعا کن ، روزه بگیر . اسمتو بگو منم تو خلوتم واست دعا میکنم .

من عاشق تویی شدم که سخت عاشق منی❤خدا❤
دنبال این چیزا نرو که جز بدبختی و سیاهی ، هیچی واسه زندگیت نداره

یعنی از قران هم ببینه بده ؟؟؟؟

این پولارو بدین ب پسرا خودشون میان میگیرنتون 🥴😂

احترام به عقاید یعنی من به محدودیت هایی که برای خودت گذاشتی احترام بزارم نه به محدودیت هایی که میخوای برای من بزاری   تبادل نظر و گپ زدن رو دوست دارم اما با تویی ک فک میکنی فقط خودت حالیته و عقل کلی حرفی ندارم اوکی تو خوبی 🙄🤗دلم می سوزد و کاری ز دستم بر نمی آید شبان آهسته می گریم؛ که شاید کم شود دردم... تحمل می‌رود اما شب غم سر نمی آید 🚶🏻‍♀️🕳️
فرقی نمیکنه . دنبال این چیزا نباش . عزیزم اگه مشکلی داری فقط از خدا بخواه ، واسه مشکلت دعا کن ، رو ...

لطفا منم دعاکن. ده سال تو حسرت یه ارزومم😭

داری امضامو میخونی؟؟؟ من ده ساله تو حسرت یه ارزو هستم. دیگه کم اوردم. فقط باید معجزه بشه من به این ارزوم برسم😔 خدا منو نمیبینه. توروخدا شما بهش بگید. شما منو دعاکنید. سر نماز... همین الان با همین دل پاکتون. یه صلوات برا ارزوم بفرستید. لطفا😔
این پولارو بدین ب پسرا خودشون میان میگیرنتون 🥴😂

یکی میشناسم اسمش سید استخاره به قران میزنه ۲ هزارتومان هم بیشار نمیگیرع دنبال یکی دیگه هم هستم

تو تهرانسر ن ولی جای دیگه اره البته دوستم گرفته تا ببینم نتیجه میگیره

میشع بهم بگی ترخدا