2777
2789
فقط یه دختر ۳۱ ساله میفهمه اون ده سالی که از عمرش گذشته یعنی چی.. من اگه دوباره ۲۱ ساله بشم.فقط و ف ...

چقد حرفات روم تاثیرگزاشت

🌺بسم الله الرحمن الرحیم 🌺عضو گروه رز بنفش 💜وزن شروع ۷۳💜وزن فعلی ۵۰۰و۷۱💜وزن هدف ۶۰😎😊 توبالا شهر قلبم یه خونه لاتی دا

ب این فکر کن ک الان ۱۰سال گذشته و به ۲۱سالگیت و کارایی ک باید میکردی و نکردی فکر میکنی ...ببین چ کاری هس ک اگه انجام ندی حسرت میخوری

ما را به کار جهان هرگز التفات نبود....! :-)

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ممنون از راهنماییتون😘😍

بخدا سی سالگی ب بعد اوج پختگی و جذابیت یه زنه.کی گفته دهه ی سوم زندگیت پیری😏😑بابا الان تلاشتو کن یه آدم موفق بشی اون وقت دستتم ماچ میکنن. الان دندونپزشک من یه دختر ۳۳ ساله س میبینمش میگم چرا من هیچی نشدم.الانم مطبش تعطیله واسه یه ماه داره میره اسپانیا.مجردم هست والا صدتا خواستگارم داره.فقط درس بخون و چیزای جدید یاد بگیر

من ۱۶ سالمه    

کیف کن😂😂

این کاربر به علت کم خوابی، استرس، نگرانی، فشار درس، خانواده، جامعه، اطرافیان و سایر، از اعصاب و رفتار درستی برخوردار نمی باشد، از توقعات خود بکاهید.

💋💋💋💋تو میتونی خودتو باور داشته باش

اره عزیزم مرسی واقعا بخودم اومدم

🌺بسم الله الرحمن الرحیم 🌺عضو گروه رز بنفش 💜وزن شروع ۷۳💜وزن فعلی ۵۰۰و۷۱💜وزن هدف ۶۰😎😊 توبالا شهر قلبم یه خونه لاتی دا