2777
2789
فقط یه دختر ۳۱ ساله میفهمه اون ده سالی که از عمرش گذشته یعنی چی.. من اگه دوباره ۲۱ ساله بشم.فقط و ف ...

چقد حرفات روم تاثیرگزاشت

🌺بسم الله الرحمن الرحیم 🌺عضو گروه رز بنفش 💜وزن شروع ۷۳💜وزن فعلی ۵۰۰و۷۱💜وزن هدف ۶۰😎😊 توبالا شهر قلبم یه خونه لاتی دا

ب این فکر کن ک الان ۱۰سال گذشته و به ۲۱سالگیت و کارایی ک باید میکردی و نکردی فکر میکنی ...ببین چ کاری هس ک اگه انجام ندی حسرت میخوری

ما را به کار جهان هرگز التفات نبود....! :-)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون از راهنماییتون😘😍

بخدا سی سالگی ب بعد اوج پختگی و جذابیت یه زنه.کی گفته دهه ی سوم زندگیت پیری😏😑بابا الان تلاشتو کن یه آدم موفق بشی اون وقت دستتم ماچ میکنن. الان دندونپزشک من یه دختر ۳۳ ساله س میبینمش میگم چرا من هیچی نشدم.الانم مطبش تعطیله واسه یه ماه داره میره اسپانیا.مجردم هست والا صدتا خواستگارم داره.فقط درس بخون و چیزای جدید یاد بگیر

من ۱۶ سالمه    

کیف کن😂😂

این کاربر به علت کم خوابی، استرس، نگرانی، فشار درس، خانواده، جامعه، اطرافیان و سایر، از اعصاب و رفتار درستی برخوردار نمی باشد، از توقعات خود بکاهید.

💋💋💋💋تو میتونی خودتو باور داشته باش

اره عزیزم مرسی واقعا بخودم اومدم

🌺بسم الله الرحمن الرحیم 🌺عضو گروه رز بنفش 💜وزن شروع ۷۳💜وزن فعلی ۵۰۰و۷۱💜وزن هدف ۶۰😎😊 توبالا شهر قلبم یه خونه لاتی دا