2777
2789
عنوان

چی درست کنم🤔🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 206 بازدید | 31 پست

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

یه غذا بسه یا دوتا درست کنم هم مامانم هم مادر شوهرم همیشه دومدل درست میکنه منم قبلا دومدل درست میک ...

اسراف میشه اینطوری 

اما اگه دلت میخاد سوپ درست کن با غذای اصلی 

|Niloofar| اگه دوس داشتی دعا کن منو عشقم بهم برسیم💚
قرمه سبزی  مرغ ساندویج مرغ قیمه بادمجون  پیتزا اینا رو درست کردم معمولا

یمدل غذا میذارین؟

من یمدله راحت ترم ولی اونا همیشه دو مدل میپزن

خواهشا پیامای تبلیغاتی یا سوالات شخصی خودتونو توی تاپیک من‌ نپرسیددددد!❌❌❌ خودتون جداگونه تاپیک بزنید
یه غذا بسه یا دوتا درست کنم هم مامانم هم مادر شوهرم همیشه دومدل درست میکنه منم قبلا دومدل درست میک ...

یه مدل بابا چه کاریه دومدل فقط خودتو خسته میکنی 

صلوات خاصه امام زمان (عج):  اَللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى وَلِيِّكَ وَ ابْنِ أَوْلِيَائِكَ الَّذِينَ فَرَضْتَ طَاعَتَهُمْ وَ أَوْجَبْتَ حَقَّهُمْ وَ أَذْهَبْتَ عَنْهُمُ الرِّجْسَ وَ طَهَّرْتَهُمْ تَطْهِيراً
یمدل غذا میذارین؟ من یمدله راحت ترم ولی اونا همیشه دو مدل میپزن

با هر دوشون راحتیم 

آره یه مدل میذارم معمولا 

خدایا شکررررررت بابت معجزه ت🥺🥺😍😍امروز اولین روز ماه ذی حجه سال ۱۴۰۰ بی بی چک من مثبت شد و انتظار سه ساله ی من به پایان رسید.. خدایا به حق این ماه عزیز هرکی منتظر بچه اس بهش ببخش و دلشو شاد کن💕💕💕💕💕💕💕💕💕

من که هرشب خونه مامانمم، هرچی خودشون بخوان بخورن برای ماهم میذارن 

خونه مادرشوهرم کم میریم اما بازم ساده میگیرن 

منم یه مدل میذارم معمولا 

درکل داریم سعی می‌کنیم دورهمی هامونو ساده بگیریم بتونیم بیشتر رفت و آمد کنیم، با دوستامونم یک مدل میذاریم تازگیا

خدایا شکررررررت بابت معجزه ت🥺🥺😍😍امروز اولین روز ماه ذی حجه سال ۱۴۰۰ بی بی چک من مثبت شد و انتظار سه ساله ی من به پایان رسید.. خدایا به حق این ماه عزیز هرکی منتظر بچه اس بهش ببخش و دلشو شاد کن💕💕💕💕💕💕💕💕💕
ناهار اینا

نوش جان اینا

عزیزم چطوری تیکر گزاشتی؟ 

برو توی صفحه نی نی سایت من اون پایین پیداش کن، کنار امضا بود فک کنم

یه مدل غذا میذارین؟

اره من ساده مهمونی میدم که وقتی مهمون اومد خسته نباشم، ولی همون یه رقم رو با کیفیت درست میکنم، مثلا خورشام غلیط و پر گوشته، سالاد و ماست و نوشیدنی و همه چی هم تو سفره میزارم

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار excel, power bi, comfar, msp. Spss . کارمند پتروشیمی

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز