2777
2789
عنوان

دخترم به یه طرف بیهوش میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1680 بازدید | 50 پست
چه جالب منتظر نوبت دکتری و اومدی تاپیک زدی؟؟؟😕 الان باید بدو بدو بچتو بغل کنی و اورژانس بیمارستان ...

تو ماشین بودم عزیزم توراه بیمارستان اخه خواب بود میخواستم بدونم چرا اینجور شده تا بیام بیمارستات نمیدونستم تشنجه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرااسترس بهش وارد میکنین اون الان خودش دنیای استرسه تاپیک زده از تجربیات بقیه استفاده کنه مگه ...

اره توراه بیمارستان بودم من خودم تا بیام بیمارستان نمیدونستم تشنجه اخه اینجا متوجه شدم گفتپ تاپیک بزنم بدونم چیه 

بردیم طبی کودکان دعا کنید براش تشنج کرده چندبارم توراه کرد الان بهش سرم زدن و با خون گرفتن توروخدا د ...

عزیزم خدا کمکتون میکنه مطمعن باش

باورم نمیشه اسم کاربریمو ساسا جون میخونید!!!!!!!!!!!!!!!چرا اخه! عزیزان  سَه سَه جون!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ترجیععععع میدهم به ذوق خویش دیوانه باشم تا به میل دیگران عاقل!!!!!!! ترجیع میدم ترجیح و ترجیع بنویسم دوست عزیز مگر نه اندازه یه ترجیح سواد دارم😂😂😂😂
بستری کردن دلیل تشنج و بدونن گفتن ۶ ساعت شیر ندم انقدر سوراخ سوراخش کردن اخر از زیر بغلش خون گرفتن ح ...

نگران نباش علم پزشکی پیشرفت کرد با قرص ودارو ان شاء الله خوب میشه امیدت به خدا باشه🤲💜

چرایهو تشنج کرد تب داشت؟

نه اصلا هیجیش نبود من اصلا نفهمیدم تشنجه فقط دیدم خودشو جمع کرد به طرف چپش چشاش چند ثانیع بسته شد و نفس رفت اماده شدیم تا بریم دیدم تو راه پله ام شد بعد تو مطب دکترم شد اومدیم بیمارستان گفتن تشنجه