2777
2789
عنوان

دخترم به یه طرف بیهوش میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1680 بازدید | 50 پست
چخبر بابات در چه حاله

خوبیم ممنون 

سلامتو میرسونه 

"ممد جانم تو تنها ببعی علفزار دلمی"   "اینقد دوست دارم کاش میتونستم همین الان ببرمت محضر طلاقت بدم"                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                 ما اینقد خوبیم باهم هرکی میبینه مارو میگه عههع شما هنوز باهمین!   =/                                                                             

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اجیمم ایطور میشد فک کنم تشنج بود ایشالله بلاش دوره سریع ببریدش دکتر

باید دیوانه تر باشیم اگرنه دیوانع خاهد کرد ما را درد دوران🙃...ی دختر قوی چیزی بود ک مجبور بودم باشم... 
چه جالب منتظر نوبت دکتری و اومدی تاپیک زدی؟؟؟😕 الان باید بدو بدو بچتو بغل کنی و اورژانس بیمارستان ...

چرااسترس بهش وارد میکنین اون الان خودش دنیای استرسه تاپیک زده از تجربیات بقیه استفاده کنه مگه چه اشکالی داره 

نوبت دکتر گرفته چرااسترس بهش وارد میکنین اون الان خودش دنیای استرسه تاپیک زده از تجربیات بقیه استفاد ...

چشم استرس بهش وارد نمیکنیم دیگه.

بعضی مریضیا و حالات هست که ادم دوتا پا داره دوتا پا دیگه ام باید قرض کنه ببره دکتر بچشو.واقعا این استرس نداره؟؟؟؟😐

والا من با خوندن متنش استرس گرفتم به جای مادر بچه!

خب ببر پیش یکی دیگه ببر اورژانس اصلا

بردیم طبی کودکان دعا کنید براش تشنج کرده چندبارم توراه کرد الان بهش سرم زدن و با خون گرفتن توروخدا دعا کنید انقدر گریه ناله کردیم دیگه جونی نداریم بمیرم مال بچم دیروز ازش عکس سه ماهگی گرفتم