2777
2789
عنوان

با این شرایط چطوری خودمو نجات بدم؟

423 بازدید | 31 پست

۲۱ سالمه ناراحتی قلبی پیدا کردم با همه مشکلات جنگیدم اما دیگه خسته شدم مامانم انقد حرصم میده که فشارم میره بالا سر و صورتم سرخ میشه هر حرفی از دهنش درمیاد بهم میگه هی به مرده های فامیل بابام فوش میده منو حرص میده تا این سن با یه پسرم دوست نشدم اما همش بهم تهمت میزنه که حرصم بده هی میگه با ۵۰ تا مرد رابطه داشتی همش تو خونه میگه تو زنی  میگه فامیل و همسایه از تو بدشون میاد در حالی که من به هیچکس اذیتی نکردم انقد گریه  کردم چشمام ضعیف شده موهام تو سن ۲۱ سالگی داره سفید میشه هفته ی پیش تو اسباب کشی هیچ کاری نکرد همه چیز و من جا به جا کردم فقط وسایلو میچید من همش بار سنگین بلند کردم کارای خونه رو من انجام میدم چون الکی میگه پا درد دارم جلوی بابام کج راه میره اما جلو من سالمه عادیه بدتر اینکه هر روز جلو چشم منه حرفاش همش تو ذهنمه ازش متنفرم اما مجبورم چون تو یه خونه ایم باهاش خوب برخورد کنم وگرنه سر بابام بداخلاقی میکنه من اگه خونه نباشم بابام گرسنه میمونه چون خودش رژیمه من غذا درست میکنم با این شرایط از ازدواجم میترسم چون من برم بابام و دق میده انقدر غر و غر میکنم مادرایی که بچه دارید قسمتون میدم به خدا با بچه هاتون خوب رفتار کنید نزارید از زندگی سیر بشن

خیلی خیلی ببخشید استارتر

سهمیه خودم تموم شد😅

بسم الله

هدیه ختم قرآن داریم هدیه برای

❤  امام زمان❤

هر جزء که میخواید انتخاب کنید  از جزء های زیر

جزء ۲۲ 🎈۲۵ مونده

همین دو تا جزء مونده

انشاالله که امام زمان هرچه زودتر ظهور کنه😍🥰

هدیه ای به پیشگاه❤امام زمان( عج )❤

مهلتش هم تا روز جمعه همین هفته هست هر جزء که بردارید🎈😊

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جمله اخر خیلی لایک داشت ... 

حق داری خسته باشی عزیزم 

ولی قوی باش 

اینکه جلو بابات  کج راه میره و اینا رو منم تجربه کردم 

در ضمن حرف مادرت اصلا مهم نیست 

تو که از خودت مطمئنی پس به حرفشون اهمیت نده 

جوونیت با غمو غصه بگذره که مادرت جوابگو نیس هست؟! 

اصلا اهمیت میده ؟! خب نه !

پس تو اهمیت نده و عمرتو با خوشحالی بگذرون 

هر روز داره از ما ۶۰۰ نفر کم میشه 🥲 

قدر زندگیمونو بیشتر بدونیم و شاد زندگی کنیم 

شاید فردا ماهم جز اون ۶۰۰ نفره باشیم 

خیلی خیلی ببخشید استارتر سهمیه خودم تموم شد😅 بسم الله هدیه ختم قرآن داریم هدیه برای ❤  اما ...

عزیزم منم یه ختم قرآن دارم که فقط 13 جزءش رفته و بقیه کلا مونده، 

ممنون میشم اگه کسی رو میشناسی بگی کمکم کنه

عزیز دلم هر مادری که مادر نیست اینو تو ایران خراب شده تو گوشمون فرو کردن فقط مادر مادر 

ما خودمون بدون اینکه بخواییم به این دنیا بیاییم آوردن الآنم بی مسعولیت پیش هرکس هم گلایه کنی میگن مادره یه حس عذاب وجدانی رو هم در آدم بوجود میارن که آدم احساس می‌کنه یه گناه کبیره مرتکب شده

خیلی هم کوتاه نیا 

اطرافیان هرچی کوتاه بیای بیشتر سواری میگیرن

موقع اسباب کشی بگو کارگر بگیرن تو هنوز جوونی مراقب بدنت باش

نمیگم اصلا کمک نکن در حد توانت  

نگران پدرت هم نباش اونا زن وشوهرن خودشون از پس هم بر میان

دانشجو نیستی ؟

اگه پدرت حمایتت میکنه ادامه تحصیل بده خودت رو بکش بالا تا کسی نتونه اذیتت کنه

نه شماازدواج کن ازش جدا شده رابطه اون با بابات بخودشون مربوطه باباتون خودش می‌دونه ببخشید چطورادمش کنه بعد اینکه همسایه ها ازتو متنفرن نظر مادرته که معلومه شعوررفتاربابچه خودشم بلد نیست براخودت یه کارپیدا کن که مستقل شی به حرفاشم اهمیت نده.یه جایی خوندم که نوشته بود اگه فقط یک از یک درصد آدماتورو دوست داشته باشن نودمیلیون آدم تو دنیا هست که دوست داره یکیشم من  

مادرمه اگه مادر خوبی دارین قدرشو بدونید😔💔

قدرشو میدونم بخصوص وقتی ازدواج کردم عزیزم همیشه دلتنگشم براش دعا میکنم بعد نمازم،مامانت چرا اینجوری میکنه مشکل رو ریشه یابی کن ببین شاید بیماری افسردگی داره ببرش دکتر خودت کمکش کن اخه گنا داره حالا خودش هم در عذاب هست خواهر

جمله اخر خیلی لایک داشت ...  حق داری خسته باشی عزیزم  ولی قوی باش  اینکه جلو بابات ...

چیکار کنم که با غم و غصه نگذره همش حرصم میده بخدا فوش میده نفرین میکنه بعد میخنده بهم من مجبورم به فکر کارای خونه باشم همش غصه بخورم کاش فردا یکی از اون ۶۰۰ نفر من باشم