2777
2789

بچه ها سلام

من از مجردی خونه و ماشین داشتم

شوهرمم داشت

بعد عقد شوهرم فروخت خونه و ماشینش و و یه زمین خرید بسازیمش

حدود صد میلیونم من از مجردی داشتم بش دادم بابت ساخت خونه

و شرط ازدواجم باهاش این بود که سه دونگ خونه به نامم بزنه اما شرط زبونی بود و ننوشت تو سند گفت من قبول دارم

ماشینمم داریم استفاده میکنیم

خونه بابام ۶۸۰ فروش رفت و شوهرم حدود ۵۵۰ جور کرد بذاره روش یه خونه تو شهر خودمون بخریم

(محل زندگیمون تو شهرستانه بخاطر کار شوهرم)

و شرط کرد که هر دو‌تا خونه نصف نصف بشه

منم قبول کردم

اما پشیمونم

دیشب قبل قولنامه میخواستم بهش بگم اما ترسیدم دعوا بشه

نصف بیشترش که ارث بابامه و بقیش هم از زندگیمون داریم میدیم

چرا باید نصفش و برا خودش بخواد

خیلی پشیمونم و ناراحت😞

چیزی بهش بگم؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه دوسش داری زندگیت خوبه بنظرم پول من پول تو نکن من خودم ده سال پیش که عقد کردم یه سکه هم مهرم نکرد ...

احساس میکنم زرنگی داره میکنه

انگار میخواد از زیر اون سه دنگ در بره

این بهم حس بد میده

به نظرم یه خونه میگرفتی با پول پدرت بنام خودت میدادی مساجر خونه شوهرت میخرید استفاده میکردین شریکی خوب نیست مگه تو سند بگن ۳ دونگ ۳ دونگ یا محضربرین رسمیش کنید 

عضو🟣گروه 😈بنفش‌سرگروه‌عزیزم 💜💜فنچA74 💜💜 تاپیک مانکن‌های زیبا🕊️🕊️🟪وزن اولیع ۷۸۲۰۰😟😟وزن فعلی۶۸آخشش🥴😍🧐🟣💃🏼💃🏼💃🏼🥰پیش به سوی۶۷ 🏃🏼‍♀️🏃🏼‍♀️هدفم ۵۵🏃🏼‍♀️ 😍وزن هدفم اخر زمستانه🌧️❄️☃️☃️✌️😎 🥳 ❄️😍🏃🏼‍♀️😌لازمه تبدیل شم به آدمی که یادمیگیره قوی باشه و تیکه های شکسته شو محکم کنار هم بزاره و از اول شروع کنه..👩🏼‍🦯😎💪یه آدم كه هدف داره ، رو پا خودش ايستاده و قوی جلو ميره..آره اين آدمو دوست دارم❤️
احساس میکنم زرنگی داره میکنه انگار میخواد از زیر اون سه دنگ در بره این بهم حس بد میده

عزیزم هرکی شرایطی داره ولی خب الان قبول کردی باید قبل فک میکردی الان اگه اعتراض کنی خب باعث بحثای بعدش میشه که اوقات خودتو شوهرت تلخ میشه اگه میدونی زیاد ناراحت نمیشه یواش یواش بگو بهش

به نظرم یه خونه میگرفتی با پول پدرت بنام خودت میدادی مساجر خونه شوهرت میخرید استفاده میکردین شریکی خ ...

هودمم بزا همین پشیمونم

میخواسام دیشب بش بگم یه کوچکتر میخرم

اما گفتم ناراحتی پیش میاد

ولی خودم ناراحتم و باید میگفتم

بابام گفت یا خودت بگو یا من میگم 

گوش نکردم

البته من باهاش شرط کردم فعلا به نام خودم باشه

تا زمانی خونه قبلی آماده بشه هر دو تا رو محضری کنیم

اما کلا شریکی بده

باید یه کوچیکتر میخریدم برا خودم

عزیزم هرکی شرایطی داره ولی خب الان قبول کردی باید قبل فک میکردی الان اگه اعتراض کنی خب باعث بحثای بع ...

گارد میگیره ولی من کم کم حرفمو میزنم

فعلا به نام خودمه تا اون خونه آماده بشه سندا رو با هم ببریم محضر

تا اون موقع حرفمو میگم اما نمیدونم چی بشه

هودمم بزا همین پشیمونم میخواسام دیشب بش بگم یه کوچکتر میخرم اما گفتم ناراحتی پیش میاد ولی خودم نا ...

بله درست ببین ناراحتی پیش نمیاد بگو‌فکرامو کردم نظرم عوض شده اینکارو‌کنیم عوضش دوتا خونه داریم یه پولی از مساجر گیرمون میاد بعدا یجا بهتر میگیرم اینا ....

عضو🟣گروه 😈بنفش‌سرگروه‌عزیزم 💜💜فنچA74 💜💜 تاپیک مانکن‌های زیبا🕊️🕊️🟪وزن اولیع ۷۸۲۰۰😟😟وزن فعلی۶۸آخشش🥴😍🧐🟣💃🏼💃🏼💃🏼🥰پیش به سوی۶۷ 🏃🏼‍♀️🏃🏼‍♀️هدفم ۵۵🏃🏼‍♀️ 😍وزن هدفم اخر زمستانه🌧️❄️☃️☃️✌️😎 🥳 ❄️😍🏃🏼‍♀️😌لازمه تبدیل شم به آدمی که یادمیگیره قوی باشه و تیکه های شکسته شو محکم کنار هم بزاره و از اول شروع کنه..👩🏼‍🦯😎💪یه آدم كه هدف داره ، رو پا خودش ايستاده و قوی جلو ميره..آره اين آدمو دوست دارم❤️
 بله درست ببین ناراحتی پیش نمیاد بگو‌فکرامو کردم نظرم عوض شده اینکارو‌کنیم عوضش دوتا خونه داریم ...

این و نمیشه گفت چون با پونصد تومن اینجا خونه گیر نمیاد

تنها راهش این بود مه دیشب قولنامه نشه😭😭😭

چطور مگه عزیزم چرا میگی تمام مخارج

خوب شما خونه و ماشین از قبل داشتی تقدیمش کردی 100 میلیون پول نقدم دو دستی دادی بهش

ارث پدریت هم  همینطور دقیقا چرا باید این همه بهشون پول میدادی که الان چیزی به اسمت نباشه

ببخشید گلم نباید اینه همه سرمایتو به راحتی در اختیارش میزاشتی 

از قد کشیدن یکدیگر نترسیم ما همه درختان یک جنگلیم. 
این و نمیشه گفت چون با پونصد تومن اینجا خونه گیر نمیاد تنها راهش این بود مه دیشب قولنامه نشه😭😭😭

کاش دیروز تاپیک میزدی🥺

بعد ااون ۱۰۰ م دادی شوهر میگفتی عوض اون ۳ دونگ اینو بنام کن یه خونه به نام من ۱ خونه بنام تو نصف نصف نباشه شاید قبول میکرد☹️

خوب شما خونه و ماشین از قبل داشتی تقدیمش کردی 100 میلیون پول نقدم دو دستی دادی بهش ارث پدریت هم&nbs ...

نه خونه مجردیم همینه که میگم بابام بهم داده

2790
2778
2791
2779
2792