2777
2789
عنوان

مشکل با همسر

777 بازدید | 49 پست

سلام. دوستان خواهش مبکنم بیایید کمک. با شوهرم مشکل دارم کم اوردم نمیدونم چیکار کنم. کار مبکنه درامدش خوبه خیانتم نمیکنه. اما خیلی دوس دارم بهم محبت کنه قربون صدقه م بره میگه خوشم نمیاد از اینکارا. واگه یه وقت از حرفش ناراحت بشم اصن انگار براش مهم نیس اعصابمو خورد میکنه تاالان کلی سراین که حرص خوردم بی دلیل دعوا راه انداختم. امشبم یه دعوای خییییلی بدکردیم. واقعا خسته شدم. کمکم کنید که چه رفتاری درسته. خسته شدم. اینم بگم زودعصبی میشم و دعوا میکنم باهاش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب شما قربون صدقش برو مظمئن باش عادت میکنه حرفای عاشقانه پیام عاشقانه 

من خیلی میگم. اما چون عادت نداره میگه دوست داشتن فقط عملیه. نه توحرف⁦🤦🏻‍♀️⁩

بعضی از مردا تو ابراز احساسات ضعیفن فک میکنن همین ک برای زندگی کار و تلاش و هزینه میکنن این یعنی دوس داشتن و اثبات دوس داشتن و نیازی نیست ب زبون بیارن متاسفانه شوهر منم اینجوره و من باهاش کنار اومدم چون میدونم واقعا دوسم داره ولی محبت کلامیش ضعیفه

برای مادر شدنم صلوات بفرستین و دعام کنید.ممنون

بدبختی ندیدی خوشی زده زیر دلت تا حالا شوهری داشتی ک بهت خیانت کنه .به خانوادت کم محلی کنه.اهل گشت گذار نباشه فقط کار.خسیس باشه .توهین کنه .از تو از هر نظر پایینتر باشه .عشق اول اخرشم خانوادش باشه.همه اینارو من دارم فکرشووو بکن 

میشه لطفا برام صلوات بفرستین  ممنونتون میشم
خب کلا دوس نداره محبت کنه تو بهش یاد بده مثلا منتظر نباش بیاد سمتت تو پیشقدم شو :) اگه جواب نداد کلا ...

خب من همیشه پیشقدم شدم اما حس میکنم بدتره انگار آویزونم. دیگه مدتیه کمتر اینکارو میکنم. اینم بگم وقتی من خییییلی رفتارمو باب میلش میکنم خیلی لحن حرفاش بهتر و قشنگ تر میشه

من تنها راهنمایی که میتونم بکنم اینه که برید مشاوره، شما برای کنترل خشم و عصبانیت ،همسرتون هم برای بروز احساسات و محبت 

اینجا ما فقط شنونده شما هستیم اما رابطه دونفره یعنی الان همسرتون هم باید باشه و حرفهاشونو بزنن پس هر حرف و پیشنهاد ما شاید وضع را بدتر کنه 

من یک مادرم، مادری بدون زایمان اما عاشق فرزندانم. حس شیرین مادریم را با هیچ لذتی تغییر نخواهم داد.