2789
سلام مامان امیرحسین خوبی؟

دکتر دختر من میم ، ویتان و کیندر را به دیوار مطبش جز ممنوعه ها زده.....نوشته دوز ویتامین D شون کمه و آهن کتری هم دارند...فقط و فقط مولتی ویتامین معمولی و اهن معمولی رو تجویز میکنه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من یک سی سی میم میدم باضافه یک سیسی ایروویت

میم و ویتان مولتی ویتامینند و اهنشون خیلی کم و به گفته دکتر جذب پایینی دارند به عنوان مولتی ویتامین باید به بچه ها داد ولی ایروویت شربت اهن المانیه
خدایا همه ما رو عاقبت به خیر بگردان ....برای حل مشکلم یه صلوات بفرستین ....ممنون میشم
سلام مامان امیرحسین ویتان حدودا 17میلیگرم آهن داره 200واحد هم ویتامین د داره که کافی نیست من نمیدونم امیر حسین چند سالشه ولی اگه بتونی در طول روز بهش آب گوشت و عدسی هم بدی خوبه.اگه بالای یک ساله میتونی 1.5 سی سی بهش بدی.روی جعبه تمام قطره ها مقدار هر کدوم از مواد تشکیل دهنده اش رو نوشته.
ضمنا آهو جونم آیروویت هم مثل ویتان هم آهن داره هم ویتامین.
عاقبتمان بخیر...
عزیزم دکتر اصلی مانی هم ویتین رو تجویز نمیکنه... من یه دوره طبق تجویز دکتر دومش بهش 1 میلی ویتین در روز میدادم... اما وقتی پیش دکتر اصلیش بردم که از دکترهای سرشناسه گفت 1 میلی ویتین برای بچه 9 کیلویی زیاده، به اندازه 10 قطره بیشتر نباید بدی که اونم مقدار مورد نیاز آهن و ویتامین آ و د رو براش تآمین نمیکنه...

گفت مولتی ویتامین کونکاویت +آ و و پرومید + آیروویت رو جداگانه بهش بده...در کنار اینا کلسیوم و زینک هم داده که من چون شیر خودم رو نمیدم کلسیومش رو دادم اما زینک رو هنوز ندادم...
منم به دخترم ویتان و آیروویت می دم ... ویتان مقدار آهنش خیلی کمه چون مولتی ویتامینه نه قطره آهن ولی آهنش از میم بیشتره ولی به تنهایی آهن بدن بچه رو تامین نمی کنه و زینک هم داره لازم نیست جداگانه قطره زینک به بچه داد ...

با سلام 

شربت ویتان ویتان محصول کشور آلمان حاوی ویتامین های گروه B ویتامین C، A، E، D، روی ، منیزیم ، آهن، فولات ، ال_ لیزین، میزان اشتها و سوخت و ساز بدن کودکان را افزایش داده و مناسب برای وزن گیری کودکان می باشد.