2777
2789
عنوان

کیت تخمک گذاری

51 بازدید | 14 پست

سلام خانوما هرچی می دونین در مورد کیت تخمک گذاری بهم بگین من روز ششم پریودیم از کی باید کیت بزنم ساعت چند بزنم روزی چند تا من هیچی نمیدونم تو گوگل هم میخونم گیج میشم ؟؟ در مورد این که هاله میفته با دو خط یا نمیرفته و اینا هم بگین اطلاعاتم صفره

من در تاریخ۱۴۰۵/۵/25باردار میشم و صاحب یه فرزندسالم و صالح میشم و در اردیبهشت ماه ۱۴۰۶به دنیا میاد😍

سیکلات چند روزس .اگر ۲۸ روزه است از روز دهم سیکل جدید شروع کن روزی یکی بزن. روزی دو تا بزنی که بهتر اما گرونه تا حدی. هر چی رو به تخمک گذاری بری خط پایینی پررنگ تر میشه وقتی شبیه خط بالایی شد اقدامو شروع کن ۲۴ ساعت بعدش بیشترین احتماله

بهتره با ادرار صبح زود نباشه.حدود ۱۱ صبح یا ۴ عصر خوبه

تجربم از کنترل pco و ریزش مو بعد از سالها دردسر و خرج اضافه: سراغ داروی گیاهی نرید. داروی هورمونی گاهی کمک کننده است اما داروی اصلی نیست. درمان طلایی که بهش رسیدم و خوب شدم قرص قند با دوز متوسط و مدت طولانیه. حتی اگر قندتون تنظیمه. چون یکی از دلایل اصلی pco مقاومت به انسولینه به قرص قند عالی جواب میده. فقط باید تحت نظر پزشک مصرف بشه.

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

سیکلات چند روزس .اگر ۲۸ روزه است از روز دهم سیکل جدید شروع کن روزی یکی بزن. روزی دو تا بزنی که بهتر ...

من بین ۲۵تا۲۸روزه

من در تاریخ۱۴۰۵/۵/25باردار میشم و صاحب یه فرزندسالم و صالح میشم و در اردیبهشت ماه ۱۴۰۶به دنیا میاد😍

من بین ۲۵تا۲۸روزه

وقتی هاله بیفته نمیتونم اقدام کنم عزیزم گفتن قبل و بعد تخمک گذاری اوکیه

سیکلات چند روزس .اگر ۲۸ روزه است از روز دهم سیکل جدید شروع کن روزی یکی بزن. روزی دو تا بزنی که بهتر ...

میگم عزیزم وقتی دو خط پررنگ شد دقیقا همون ساعت روز بعدش اقدام کنم درسته

اگر ۲۵ روزه میشه از روز ۸ بهتره بزنی.هاله رو بیشتر اوقات سیکل میندازه. چون یه مقداار LH تو بدن هست.مهم اینه کی خط پایینی پرررنگ میشه.این حالت یعنی نزدیک تخمک گذاری.

اگر از هفته بعد از شروع پریود یک روز در میون اقدام انجام بدی نیاز به این کیتا نیست.

تجربم از کنترل pco و ریزش مو بعد از سالها دردسر و خرج اضافه: سراغ داروی گیاهی نرید. داروی هورمونی گاهی کمک کننده است اما داروی اصلی نیست. درمان طلایی که بهش رسیدم و خوب شدم قرص قند با دوز متوسط و مدت طولانیه. حتی اگر قندتون تنظیمه. چون یکی از دلایل اصلی pco مقاومت به انسولینه به قرص قند عالی جواب میده. فقط باید تحت نظر پزشک مصرف بشه.

میگم عزیزم وقتی دو خط پررنگ شد دقیقا همون ساعت روز بعدش اقدام کنم درسته

نه همون موقع هم میتونی اقدام کنی. تا حدود ۲۴ ساعت بعد بیشترین احتماله. برای جنسیت خاصی اگر باشه بلد نیستم من واسم فرق نداره جنسیت. کیت رو چند بار استفاده کردم

نه همون موقع هم میتونی اقدام کنی. تا حدود ۲۴ ساعت بعد بیشترین احتماله. برای جنسیت خاصی اگر باشه بلد ...

شما با کیت بارداری شدی عزیزم ؟

نه همون موقع هم میتونی اقدام کنی. تا حدود ۲۴ ساعت بعد بیشترین احتماله. برای جنسیت خاصی اگر باشه بلد ...

بعد وقتی دوتا خط پررنگ شد هرشب اقدام کنم یا یک شب در میون؟

اگر ۲۵ روزه میشه از روز ۸ بهتره بزنی.هاله رو بیشتر اوقات سیکل میندازه. چون یه مقداار LH تو بدن هست.م ...

میگم من اگر نام کیت بزنم ب قول شما یک شب در میان اقدام کنم میتونم از پس فردا کدیگ پریودیم تمومه از اون موقع اقدام کنم یا باید یه هفته از اتمام پریود بگذره

میگم من اگر نام کیت بزنم ب قول شما یک شب در میان اقدام کنم میتونم از پس فردا کدیگ پریودیم تمومه از ا ...

از هر روز زودتری شروع کنی بهتره. اما ممکنه اگر زیاد انجام شه همسرت دیگه وقتی به روز تخمک گذاری برسه خسته شده باشه. وقتی کیت مثبت شد باید بین ۱۶ تا ۳۶ ساعت بعد حتما یه بار اقوامو داشته باشی.

من چون تنبلی تخمدان دارم اصلا تخمک گذاریم مشخص نیس دو سه دوره کیت گذاشتم. وقتی مثبت شد نشد اقدام کنم به دلایلی .یه بار همسرم خسته بود. یه بار خودم شدیدا مریض بودم. این ماه میخوام منظم حتما انجام بدم

از هر روز زودتری شروع کنی بهتره. اما ممکنه اگر زیاد انجام شه همسرت دیگه وقتی به روز تخمک گذاری برسه ...

مرسی گلم

از هر روز زودتری شروع کنی بهتره. اما ممکنه اگر زیاد انجام شه همسرت دیگه وقتی به روز تخمک گذاری برسه ...

ی چی دیگه عزیزم میگم هر چند ساعت کیت بزارم تا مثبت بشه

ی چی دیگه عزیزم میگم هر چند ساعت کیت بزارم تا مثبت بشه

سر ساعت مشخص بزارم درسته