2821
2789
عنوان

بارداری

230 بازدید | 26 پست

سلام من دوماهه تواقدامم واین ماه سومین ماهه شنیدم با خوردن معجون سیاهدانه وعسل خیلیا نتیجه گرفتن میشه برام ازتجربه اتون بگید آیا نتیجه گرفتید باهاش یا کسی و دیدید نتیجه بگیره من براشوهرمم عرق کاسنی گرفتم بدم بخوره دکترم زینک پلاس برا شوهرم یدفولیک به خودم داده 

تیکرتولد دو سالگی پسرمامانه🥰
من من من. سه ماه نگرف ماه چهارم خوردم گرفت😍😍

خوش بحالت عزیزم مبارکت باشه ۴ماه چجوری میخوری و واقعا ازاونه نتیجه گرفتی

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

یه عسل خوب بگیر با سیاهدانه از عطاری .. به نسبت ۳ به ۱ .. عسل ۳ سیاهدانه ۱ .. سیاهدانه رو نیمکوب کن و سریییع بریز تو عسل و قاتیش کن .. نذار بمونه.نمیکوب ک کردی سریع بریز تو عسل .. بعد از روز اول پریودیت روزی یه قاشق خودت و همسرت میل کن 🌹🌹.

برا منم دعا کن.. نی نی اولمه هیچی بلد نیستم.به کسی هم نگفتم باردارم😥

خوش بحالت عزیزم مبارکت باشه ۴ماه چجوری میخوری و واقعا ازاونه نتیجه گرفتی

۴ ماه نخوردم.. ماه چهارم اقدامم از روز اول پریودیم تا روز دهم .. ببین فقط موقعی ک اقداماتو شروع کردی یعنی از روز دهم پری به بعد دیگه نخوری

یه عسل خوب بگیر با سیاهدانه از عطاری .. به نسبت ۳ به ۱ .. عسل ۳ سیاهدانه ۱ .. سیاهدانه رو نیمکوب کن ...

چشم حتما توام برامن دعا کن این ماه یه فرشته مثل اونی که تودلته خدابه منم بده

۴ ماه نخوردم.. ماه چهارم اقدامم از روز اول پریودیم تا روز دهم .. ببین فقط موقعی ک اقداماتو شروع کردی ...

یعنی همون ماهی که خوردی گرفت اگه اینجوری باشه باتو سومین نفری هستی که شنیدم خوردن ونتیجه گرفتن

آخرین پریودیم 24 تیر بود.. بلد نیستم حساب کنم چن وقتمه  ☹

دقیق ۶ هفته و ۴روزته عزیزم به نظر من ۱۰ روزدیگه برو صدای قلبشو بشنوی وقتی ۸هفته ات تموم شد بعدم به به بقیه بگو

دقیق ۶ هفته و ۴روزته عزیزم به نظر من ۱۰ روزدیگه برو صدای قلبشو بشنوی وقتی ۸هفته ات تموم شد بعدم به ب ...

ممنون ک حساب کردی 💛💛

قرار بود سه شنبه ی بعدی برم برا سونو قلب.

یعنی زوده؟ نرم یعنی ؟

2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز