2777
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 230 بازدید | 26 پست
ممنون ک حساب کردی 💛💛 قرار بود سه شنبه ی بعدی برم برا سونو قلب. یعنی زوده؟ نرم یعنی ؟

سه شنبه هفته بعد بااونی که من گفتم ۳روزفرقشه فک نکنم فرقی کنه اون موقع ۷هفته و ۴روزته انگار خوبه

تیکرتولد دو سالگی پسرمامانه🥰

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

سه شنبه هفته بعد بااونی که من گفتم ۳روزفرقشه فک نکنم فرقی کنه اون موقع ۷هفته و ۴روزته انگار خوبه

ممنون گلم.

عسل و سیاهدانه اگ سوالی داشتی بپرس.

درکنارش اصصن استرسو اینا نداشته باش.

اگ میتونی اصن ب بارداری فک نکن.

فقط اینو بخور و درآرامش اقدامتو انجام بده.

اگ خدایی نکرده این ماه هم نگرف ماههای بعدم بخور.حتما و ایشالله نتیجه میگیری😍😍💛🌹

ممنون گلم. عسل و سیاهدانه اگ سوالی داشتی بپرس. درکنارش اصصن استرسو اینا نداشته باش. اگ میتونی اصن ...

فداتشم عزیزم من نیمکوب نکردم امروز گرفتم قاطی کردم همین قدر ولی همونجوری ریختم ولی خوردنی تودهنم بادندونام خوردشون میکردم 

خدایعنی میشه منم ماه بعد تواین حال توباشم که کی برم برا قلبش😭

عاره بابا .. چرا که نه.

فقط گلم من ماهی ک باردار شدم کلاااا زده بودم بیخیالی حتی نوبت گرفته بودم ک برم تتو بزنم. بعد گفتم حالا بذار یه بی بی چک بزنم بعد برم.. بعد دیدم مثبته☹

بعد گفتم ن بابا الکیه سه تا زدم هر سه مثبت بازم گفتم الکیه😅 تا رفتم آز بعد دیگ قطعی شد 🥰

عاره بابا .. چرا که نه. فقط گلم من ماهی ک باردار شدم کلاااا زده بودم بیخیالی حتی نوبت گرفته بودم ک ...

مبارکت باشه والا اگه بشه میخوام بهش فکرنکنم باید یه تفریح جورکنم که فکرنکنم عزیزم کاش یه قرص بود تواین دوران ادمو میزدبه بیخیالی

مبارکت باشه والا اگه بشه میخوام بهش فکرنکنم باید یه تفریح جورکنم که فکرنکنم عزیزم کاش یه قرص بود توا ...

خخخ آره سخته ولی میشه .. یه مشغله ای چیز حواس پرت کنی پیدا کن ک درگیرش شی ب اقدامت فک نکنی😅

همون میشه دیگه من تو دهنم خوردش میکنم دیگه بعد قورت میدم

اینم میشه گفت.. ولی نیمکوب ک باشه با مخلوط شدن با عسل یه خواص مفیدی پیدا میکنه.. تو دهن خوردش کنی دیگه تو عسل قاتی نمیمونه ک اون خواص ایجاد بشه .

حالا اگ از عسل و سیاهدانه ات مونده یکم درست کن ازین بخور .. درهرحال امیدوارم نتیجه بگیری⚘

اینم میشه گفت.. ولی نیمکوب ک باشه با مخلوط شدن با عسل یه خواص مفیدی پیدا میکنه.. تو دهن خوردش کنی دی ...

اره میکنم ممنون عزیزم

2790
2778
2791
2779
2792