2777
2789
عنوان

بنظرتون ناراحت شده این پسر؟؟

202 بازدید | 12 پست

سلام

بچه ها خواستگارم که با هم در حال آشنایی هستیم تقریبا ۱۵ روزی میشه و حدودا ۶ یا ۷ بار صحبت تلفنی و چندباریم چت داشتیم پریشب پیام داد تو واتساپ یه جوک بود در مورد ازدواج گف نظرت چیه بعد من بش گفتم پس سلامت کو و اینا بعدش هم چون آنلاین نمیموند جواب بده نوشتم بده آدم پیام بده بعد ک جواب میدی سین نکنه اینم بگم من دستم تنده ب پیام الان دیدم به فاصله یک دقیقه جواب داده 

دیگه بعدش اون احوالپرسی و عذرخواهی کرد گف خواستم رسمی نباشه شروع گفتگو و اینا من بش گفتم خواهش میکنم و بعد پیام دادم شرمنده من مهمونم الان نمیتونم پیام بدم اگه میشه بزاریم برا یه وقت دیگه اونم گف باشه

الان دو دروزه خبری ازش نیس بنظرتون برخورد من بد بوده؟تو ذوقش زدم؟؟ نیازه من بش پیام بدم 

ناراحت شده آیا بنظرتون؟؟؟

به جوکش میخندیدی خب😂😐

از اونی که روزی ده بار می‌گفت دورت بگردم چخبر؟! هنوز داره میگرده یا تو اولین خروجی پیچید به بازی؟!:) گاهی اوقات حسرتِ تکرار یک لحظه،دیوانه‌ کننده‌ترین حس دنیاست🥲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خشن برخورد کردم؟ خودمم اینجوری حس میکنم روز اول پ بودم😐

ای بابا😂😂😂

این کاربر به علت کم خوابی، استرس، نگرانی، فشار درس، خانواده، جامعه، اطرافیان و سایر، از اعصاب و رفتار درستی برخوردار نمی باشد، از توقعات خود بکاهید.
میتونستید خودتون سلام کنید،نه اینکه بازخواستشون بکنید. و اینکه ممکنه دستشون بند بوده نتونستن درجا س ...

بعدا خودمم قضاوت کردم دیدم فوری جواب داده 

الان آخه بخوام پیام بده فک میکنه من دنبالشم 

بعدا خودمم قضاوت کردم دیدم فوری جواب داده  الان آخه بخوام پیام بده فک میکنه من دنبالشم

پیام ندید تا خودشون پیگیر بشن،دفعه ی بعدی بینِ چت کردن،بگید راستی بابتِ اون روز عذر میخوام اگر تند برخورد کردم