2777
2789

سلام خانوما داستانم مفصله من با دوتا بچه شوهرم دادخواست طلاق داده یکساله خونه پدرم هستم بخاطر یه خانم شوهر دار این کارو کرد قبلش مهریه ام بالا کشید با نقشه من مطمینم و دیدم که با این خانم شوهر داره تو این یکسال هر آزاری که بگید کرده هر آزاری من مدرکی ندارم ثابت کنم که اینها با هم هستند به خانم گفتم به اون عنتر بگو حقم بده بعد طلاقم بده وگرنه به شوهرت میگم و واقعا هم اگه مدرک داشتم میگفتم خانمه هم کلا انکار کرد همه چیو بهش مهلت دادم به شوهرم بگه حقم بده وگرنه به شوهرش میگم الان مدرکی ندارم که اگه به شوهرم نگه نشون شوهرش بدم من موندم با دوتا بچه و بدون پشتوانه نه پولی نه کاری نه خونه ای اون خانم هم شوهرش پولداره هم شوهرم ساپورتش می‌کنه لطفا توروخدا بگید چکار کنم فقط راهکار بدید خواهرا 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خدا لعنت کنه این خونه خراب کن های عوضیو،اونیم که من میدونم هم لعنت کنه

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست
تعقیبش کن میشوند بگیر با هم زنگ بزن پلیس  عکس بگیر ازشون  یه سری دعا ها هم هست برای ر ...

دیگه مطمینم کاری نمی‌کنند تابلو بشن یکسال دنبال کسی ام که کمکم کنه تو این راه هیچ کس نیست نه برادری نه پدری نه خواهری خودم هم بی پول

ن عزیزم تا شیش ماه میشه پیرینت گرفت هنوزم مطمعنن با همن

میترسم پاک شده باشه یا با شماره های دیگه باهم در ارتباط باشند اونوقت منو متهم میکنن من خیلی بدبختم بخدا

خیلی سخته درک میکنم چیمیکشی......

چند روز وقتت رو صرف تعقیب کردن شوهرت کن بدون اینکه کسی متوجه بشه حتی خونوادت و در خفا ازشون عکس بگیر.

بعد که مدرک داشتی برو بریز پیش شوهرش به اونم بگو پرینت تماسایه زنش...... رو بگیره

نگران نباش خدا بزرگه همه چی درست میشه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز