2821
2789
عنوان

خرید جهیزیه

253 بازدید | 27 پست

سلام دوستان. من میخوام جهیزیه بخرم ولی قصد خرید از بانه رو دارم. نمیدونم کدوم فروشگاه ها‌معتبرن و قیمتشونم مناسبه. میشه اگه قبلا خرید داشتین بهم معرفی کنید؟

اگه نکته ای هم راجب جهیزیه خریدن میدونین که فکر میکنین کمکم میکنه ممنون میشم بگید

نمیدونید کجا وام با سود کم میدن؟به جز وام ازدواج. خرجا خیلی سنگینه واسم دعا کنید جهیزیه آبرومندانه ای بتونم بگیرم پدرم بیکار شده اصلا همه چی بهم ریخته خیلی وضع سختیه. ایشالا خدا به همه کمک کنه

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

عزیز دلم حتما وام بگیر همه چی عالی بخر من بابام کارگر بود با۴تا دختر عروسی منو خواهرم باهم افتاده بود جهیزیه ام زیاد لوکس نبود خواهر شوهرم بعد۷سال هنوز بهم میگه آرکوپال نداشتی فقط سرویس چینی داشتی و.....

سعی کن اگر شوهرت ارزشش رو داره همه چی تکمیل بخری نزار حرفی توش بمونه 

چیزای اضافه نخر فقط ضروریا مثلا چرخ گوشت من دارم یکبار استفاده نکردم. خرده ریز زیاد نگیر. ی سری چیزا رو بذار بعدا مناسبتی مامانت بیاره یه تیر ۲نشون میشه.

برای حاجت دلم ی صلوات میفرستین.
عزیز دلم حتما وام بگیر همه چی عالی بخر من بابام کارگر بود با۴تا دختر عروسی منو خواهرم باهم افتاده بو ...

گلم اجازه نده کسی حرف بزنه بعد ۷سال بکوب تو دهنش ب شما ربطی نداره. ب کسی ربطی نداره چی داری چی نداری. مهم شوهرته فقط

گلم اجازه نده کسی حرف بزنه بعد ۷سال بکوب تو دهنش ب شما ربطی نداره. ب کسی ربطی نداره چی داری چی نداری ...

آخه شوهرمم خودش آدم نیست تا۲سال اول خودشم میگفت منم جوابشو میدادم جون بجونش کنی پشت خانوادشه حتی اگر همه زندگیشو ازش بگیرن بازم طرف اوناس 

آخه شوهرمم خودش آدم نیست تا۲سال اول خودشم میگفت منم جوابشو میدادم جون بجونش کنی پشت خانوادشه حتی اگر ...

مردا همه همینن پشت خانوادشون میگیرن. حتی به غلط. فداسرت بذا بگن خسته شن. بسپار بخدا.‌ انگار طلب دارن چه زمونه ای شده .

با توجه به اینکه خانواده ها چجوری ان بخر 

بعضیا فقط به اینکه زیاد باشه نگاه میکنن بعضیا مارک مهمه براشون بعضیا هم کلا هیچ 

اگه زیاد بودن مهمتره مثلا بجای اینکه غذاساز چند کاره بگیری جدا جدا بخر مثلا آسیاب جدا همزن جدا آبمیوه گیری و خردکن ک زیاد بشه ولی اگه مهم نیست یه چند کاره خوب بگیر که با یه هزینه کمتر خوب کارتو راه بندازه

سعی کن وسایل برقیاتو از اونجا نگیری چون اشنا نیس بیشترشونم فیکه کاش هکسرتم قبول میکرد تو جهیزیه کمک ...

وسایل برقی کوچیکامو گرفتم اقساطی از شهر خودمون ولی بزرگا مونده که پولش به اندازه ده برابر همین کوچیکا میشه..

شانس من خونه گرون شده اونم قصد خرید خونه داره اجاره ای خوشش نمیاد،داره پولاشو کلا میزاره واسه خونه دیگه جهیزیه رو کمک نمیکنه

عزیز دلم حتما وام بگیر همه چی عالی بخر من بابام کارگر بود با۴تا دختر عروسی منو خواهرم باهم افتاده بو ...

الهی بگردم

بابای منم کارگر بود ولی الان چند ماهه کارخونه تعطیل شده و هیچی به هیچی.چه خواهر شوهر بی فکری. ادم خودش دلش میخواد همه چی داشته باشه خب وقتی پول نیست چکار کنیم. خداروشکر نامزدم خوبه همشم بهم میگه سخت نگیر واسه جهیزیه هر چی تونستین بخر غصه نخور ولی مامانش سربسته بهم گفته یخچال و ظرفشویی و لباسشویی و تلوزیونتو الجی یا سامسونگ بگیر. واسه همین میگم برم بانه ارزون تر در بیاد این چندتا تیکه

2824
2823
2791
2779
2792