2821
2789
عنوان

خرید جهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 253 بازدید | 27 پست
چیزای اضافه نخر فقط ضروریا مثلا چرخ گوشت من دارم یکبار استفاده نکردم. خرده ریز زیاد نگیر. ی سری چیزا ...

اشتباهم همین بوده. خرده ریز برقیا رو تکمیل گرفتم. قابلمه استیل تفلون روحی چدن گرفتم و واقعا الان تو وسایل بزرگام میبینم پول کم اوردم و هنوز اصل کاریا مونده..کاش ادم از اول با عقل تصمیم بگیره یا بپرسه

عزیزم سعی کن خودت بری سر کار خرد خرد بگیری بعد از جایی که میخوای بگیری قسطی بگیر با سود کم شوهرت چی ...

عزیزدلم وضع خانواده شوهرم بهتره و میگه هرجایی مناسب کار کردن واسه یه دختر نیست. فقط اداره ها و کارای دولتی رو قبول میکنه که برم که اونم کو کار..وسایل برقی کوچیکا رو قسطی خریدم. بزرگا مونده و سرویس چوب و فرش و این چیزا. واسه وسایل بزرگام بانه رو پرسیدم. نه والا اینجا رسم نیست خرجی بدن تو دوران نامزدی. جهیزیه ام کمکی نمیکنن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزدلم وضع خانواده شوهرم بهتره و میگه هرجایی مناسب کار کردن واسه یه دختر نیست. فقط اداره ها و کارای ...

اخه ارتباطی به رسم نداره زنشی حقته بهت خرجی بده اگه میداد خیلی خوب میشد جمع میکردی کم کم میگرفتی عزیزم من از بانه اطلاعی ندارم ولی من بوشهرم، چغادک قیمتاش خیلی مناسبه برا وسایل برقی بزرگ ولی شماره ای چیزی ندارم بهت بدم مگر خودت بری. گناوه هم دوستم سرویس چینی و قاشق چنگال ست تنگ و لیوانو ایناشو گرف گف خیلی مناسب تر بوده درصورتیکه میگن گناوه مث قبل نیس ولی بازم خیلی ارزون تر از جاهای دیگس

یعنی داماد از خودش خونه داشته باشه؟ یا کرایه

مهم نیس چ خونه داشته باشه چ نداشته باشه با دختره مگر خانوادش نداشته یا پدرش فوت شده باشه مث عروس خودمون همه وسایل جهیزیه رو داداشم به جز یه سرویس چینی چن تا خرده ریز عروسمون اورد 

الهی بگردم بابای منم کارگر بود ولی الان چند ماهه کارخونه تعطیل شده و هیچی به هیچی.چه خواهر شوهر بی ...

به مادرشوهرت چه ربطی داره.هرچی دوس داری بخر.اگر خیلی دلش میخواد خودش پول یخچال و...را تقبل کنه.

اشتباهم همین بوده. خرده ریز برقیا رو تکمیل گرفتم. قابلمه استیل تفلون روحی چدن گرفتم و واقعا الان تو ...

همون دیگه چه خبره قابلمه این همه اصلیارو میگرفتی بجا خرده ریز

برای حاجت دلم ی صلوات میفرستین.

سامسونگ الجی دیگه اصل نیستن بانه هم ک گارانتی نداره جنساشون  

ب نظرم از شهرتون بگیر ی مارک با قیمت مناسب  دوو  امرسان هیمالیا مارکای خوبین 

کجا هستین ک پسر چیزی نمیگیره؟ مارسم داریم چهار پنج تیکه بزرگ پسر میگیره

میشه واسه حاجت دلم ی صلوات بفرستین 🙃💜