2777
2789
عنوان

حال بد

| مشاهده متن کامل بحث + 395 بازدید | 33 پست
بهش پیام بده اگه واقعادوسش داری دیگه نمیگم چیابگی دلش خوشه شه بیاددنبالت بگم اینجاخوب نیس خودت بهترم ...

الان خیلی حالش بده، میگه فقط جدایی. هیچجوری راضی نمیشه،شنبه بهش پیام دادم ک حیفه زندگیمون و این حرفا. گفت این زندگی دیگه ارزش و احترامی نداره، فقط تمومش کنیم😭😭😭هیچ جوره راضی نمیشه مگر اینکه خودش بخاد

چجوری سرم و گرم کنم؟ من عاشق کتابم، ولی این چند روز اصلا حوصله کتاب و نداشتم. ب فال اعتقادی ندارم، ا ...

یه مقدار فیلم بگیر و نگاه کن از این فیلم های سریالی چند قسمتی، کتاب بخون، یه مقدار غذاهای جدید درست کن، خلاصه خودت رو یجوری به چالش بکش که حواست پرت بشه، میدونم نمیتونی صد درصد حواست رو پرت کنی، ولی خب باید سعی خودت رو بکنی

پسرم! به خاطر تو هم شده همیشه آبی می مانم، به خاطر تو هم شده تمام روزهای بعد از این مهربانتر خواهم شد، عاشقی میکنم وقتی دستهایم را میگیری، وقتی با زبان کودکانه ات برایم قصه میگویی، عاشق میشوم وقتی بهانه میگیری و من کلافه میشوم و من حرص هایم را سر بیخیالی خالی میکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه دوسش داری و زندگیتو میخوای بهش پیام بده 

غرور اینجا معنایی نداره 

خیلی از طلاقا رو دیدم سر لج و لجبازی بوده و بعدش که قبه ها شکست پشیمووونی بدی داره

دیگه اون وقت واقعا فایده ای نداره روتون تو رو هم باز شده 

اگه دوسش داری و زندگیتو میخوای بهش پیام بده  غرور اینجا معنایی نداره  خیلی از طلاقا رو د ...

غرور ندارم عزیزم، مشاور میگه بذار اعصابش آروم تر بشه ک باز مخالفت نکنه و تو حالت بدتر شه. تا آخر هفته قراره صبر کنم، اما نمیدونم چجوری، هر ثانیه برام ی سال میگذره

یه مقدار فیلم بگیر و نگاه کن از این فیلم های سریالی چند قسمتی، کتاب بخون، یه مقدار غذاهای جدید درست ...

مامانم طفلک پادرد و کمر درد داره، ولی عصرا ب زور منو میبره پیاده روی ک مثلا شب خسته باشم بتونم بخابم،ولی فایده ای برام نداره، ساعت سه چهار خاب میرم، پنج و نیم شیش بیدارم

عزیز سلام انشاالله زندگیت بر میگرده به حالت عادیش شما هم دیگه سعی کن قضیه دعوای زناشویی و به نزدیک ترین کست هم نگی نذر کن تا چهل روز روزی هرچقدر میتونی بگو استغفرالله ربی و اتوب الیه خیلی کارساره

مامانم طفلک پادرد و کمر درد داره، ولی عصرا ب زور منو میبره پیاده روی ک مثلا شب خسته باشم بتونم بخابم ...

حالت کاملا طبیعیه عزیزم، ولی به نظرم اگر واکنشی به همسرت نشون بدی اوضاع بدتر میشه، خودت رو بزن به بیخیالی، فکر کن اصلا مشکلی بینتون نیست و همسرت برای یه مدت رفته سفر کاری که گوشی همراهش نیست، اینجوری خونوادت هم کمتر ناراحت میشن

پسرم! به خاطر تو هم شده همیشه آبی می مانم، به خاطر تو هم شده تمام روزهای بعد از این مهربانتر خواهم شد، عاشقی میکنم وقتی دستهایم را میگیری، وقتی با زبان کودکانه ات برایم قصه میگویی، عاشق میشوم وقتی بهانه میگیری و من کلافه میشوم و من حرص هایم را سر بیخیالی خالی میکنم
عزیز سلام انشاالله زندگیت بر میگرده به حالت عادیش شما هم دیگه سعی کن قضیه دعوای زناشویی و به نزدیک ت ...

ممنون بابت دلگرمیتون، برام دعا کنین ب آرامش برسم. الان ختم یا ودود برداشتم، امروز روز سوممه تازه. اون ک شما میگین هم امروز شروع کنم؟؟ 

حالت کاملا طبیعیه عزیزم، ولی به نظرم اگر واکنشی به همسرت نشون بدی اوضاع بدتر میشه، خودت رو بزن به بی ...

سعی میکنم خودمو جلو خونوادم قوی و بیخیال جلوه بدم، اما از درون دارم ذره ذره آب میشم. 

سعی میکنم خودمو جلو خونوادم قوی و بیخیال جلوه بدم، اما از درون دارم ذره ذره آب میشم. 

حق داری، آدم با هزار تا امید و آرزو و از خود گذشتگی به مرد زندگیش دل میبنده، ولی وقتی میبینه به راحتی کنار گذاشته میشه خیلی درد داره، ولی جلوی ضرر رو هر جایی بگیری منفعته، من اینو 4 سال پیش فهمیدم و الان خوشحالم که اون موقع پا روی دلم گذاشتم

عمرا بخواد طلاقت بده

امکان نداره

میدونی اگه خودش اقدام به طلاق کنه چقد ضرر میکنه

مهریه و نفقه و اجرت المثل و تصنیف 

کدوم مردی حاضره اینارو پرداخت کنه اخه

ساده ایها

الان خیلی حالش بده، میگه فقط جدایی. هیچجوری راضی نمیشه،شنبه بهش پیام دادم ک حیفه زندگیمون و این حرفا ...

چن روزصبرکن ایشالاک اروم شدخودش باهات تماس میگیره💋

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔
عمرا بخواد طلاقت بده امکان نداره میدونی اگه خودش اقدام به طلاق کنه چقد ضرر میکنه مهریه و نفقه و ا ...

همه چیش ب نام باباشه، تریلی، خونه،سواری، هممممه. مشاورم میگه احتمال اینکه بخاد منو بترسونه خیلیه، اما طبق شناخت من تو این هشت نه سال، میدونم هیچوقت اینقد جدی نیوده😭