2777
2789
عنوان

حال بد

383 بازدید | 33 پست

سلام مهربونا، حال روحیم خیلی بده،میشه ی راهکار بدین آروم شم؟ قراره جدا شم از همسرم، ولی من دوسش دارم. همش دلم آشوبه، نمیخام جدا شم. اونم میگه فقط جدا شیم، یک هفته ست خونه بابامم، هیچ خبری ازش نیس😭😭دارم دیوونه میشم، کمکم کنین، حالم بهتره شه

چرااینقدرازت متنفرشده چیکارکردی مگه؟

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔
بیشتر ببینید

دلیل جداییس چیه ؟؟اختلاف زیاد داشتین 

از وقتي "فردارا ياد گرفتيم همه چيز را گذاشتيم براي فردا.از داشته هاي امروز لذت نبرديمو گذاشتيم براي روز مبادا.شايد بايد اينگونه "فردا" را معني كنيم فردا روزيست كه داشته هاي امروزت را نداری.پس امروز را زندگی کن، فردا حقيقت ندارد...
بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرااینقدرازت متنفرشده چیکارکردی مگه؟

چند باری قهر کردم اومدم خونه بابام، ولی ایندفه برا بار اول ب باباش گفتم بحث کردیم و اینا. حالا باباش میگه چون هردفه میری خونه بابات،جدا شین بهتره. اونم انگار میخاد حرف باباشو گوش کنه. وگرن خیلی دوسم داره

دلیل جداییس چیه ؟؟اختلاف زیاد داشتین 

اختلافاتمون کوچیک بودن، دلیل برا جدایی نیستن. چون این بار ب باباش گفتم ناراحت شده میگه چون ب خونوادم گفتی،طلاااااق. باباشم میگه چون هر دفه میری خونه بابات،این نمیشه زندگی، جدا شین. 

چند باری قهر کردم اومدم خونه بابام، ولی ایندفه برا بار اول ب باباش گفتم بحث کردیم و اینا. حالا باباش ...

خوب کاری نمیکنی قهرمیکنی میری ازخونت 

البته فقط اگه دست بزن داشته باشه بهت حق میدم

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔
بیشتر ببینید
خوب کاری نمیکنی قهرمیکنی میری ازخونت  البته فقط اگه دست بزن داشته باشه بهت حق میدم

خودمم پشیمونم،ولی الان چیکار کنم حالم خوب شه و بتونم کنار بیام؟ چون فک نکنم راضی شه ب ادامه زندگی. فقط گفتم من نمیرم دنبال طلاق، گفت خودم میرم، گفتم برو، من دلشو ندارم. کاش لااقل اگه قراره جدا شیم،زودتر تکلیفم روشن میشد😢😢😢مشاورم میگه چندو روز کاری ب کارش نداشته باش، نمیدونم چجوری. الان یک هفته ست ازش خبری ندارم، دلم خیلیییی گرفته، همش دلشوره دارم، همش عرق میکنم و ضربان قلبم بالاست

اختلافاتمون کوچیک بودن، دلیل برا جدایی نیستن. چون این بار ب باباش گفتم ناراحت شده میگه چون ب خونوادم ...

تا دقیقه ۹۹ نبایدمشگلاتت و به دیگران بگی _واسه هر کاری نمیشه خونه رو ترک کرد بهتر بود با خودش مینشستی مثل دو نفر عاقل منطقی صحبت میکردین مشگلات و باید به یکدیگر زبانی گفت با رفتار نه 

از وقتي "فردارا ياد گرفتيم همه چيز را گذاشتيم براي فردا.از داشته هاي امروز لذت نبرديمو گذاشتيم براي روز مبادا.شايد بايد اينگونه "فردا" را معني كنيم فردا روزيست كه داشته هاي امروزت را نداری.پس امروز را زندگی کن، فردا حقيقت ندارد...
بیشتر ببینید
خودمم پشیمونم،ولی الان چیکار کنم حالم خوب شه و بتونم کنار بیام؟ چون فک نکنم راضی شه ب ادامه زندگی. ف ...

بهش پیام بده اگه واقعادوسش داری دیگه نمیگم چیابگی دلش خوشه شه بیاددنبالت بگم اینجاخوب نیس خودت بهترمیدونی 😉

بیشتر ببینید
تا دقیقه ۹۹ نبایدمشگلاتت و به دیگران بگی _واسه هر کاری نمیشه خونه رو ترک کرد بهتر بود با خودش مینشست ...

اشتباه خودمو میدونم، ولی پشیمونی سودی نداره، الان راه حل بهم بدین ک حالم خوب شه، دارم دیوونه میشم. این یک هفته، روی هم رفته 10 ساعت نخالیدم

خودمم پشیمونم،ولی الان چیکار کنم حالم خوب شه و بتونم کنار بیام؟ چون فک نکنم راضی شه ب ادامه زندگی. ف ...

اگر قراره به یک حرف باباش تو رو طلاق بده، همون بهتر که الان این کار رو بکنه 

در کل کار شما هم درست نیست، اصلا نباید برای قهر بری خونه بابات، خونه قلمرو تویه، نباید از قلمروت بیای بیرون، حالا نظرم اینه که چند روزی سرت رو گرم کن سراغش نرو تا ببینی چی میشه؟؟؟

پسرم! به خاطر تو هم شده همیشه آبی می مانم، به خاطر تو هم شده تمام روزهای بعد از این مهربانتر خواهم شد، عاشقی میکنم وقتی دستهایم را میگیری، وقتی با زبان کودکانه ات برایم قصه میگویی، عاشق میشوم وقتی بهانه میگیری و من کلافه میشوم و من حرص هایم را سر بیخیالی خالی میکنم
بیشتر ببینید
اشتباه خودمو میدونم، ولی پشیمونی سودی نداره، الان راه حل بهم بدین ک حالم خوب شه، دارم دیوونه میشم. ا ...

شوهرت لجبازه ؟؟

بیشتر ببینید
اگر قراره به یک حرف باباش تو رو طلاق بده، همون بهتر که الان این کار رو بکنه  در کل کار شما هم ...

چجوری سرم و گرم کنم؟ من عاشق کتابم، ولی این چند روز اصلا حوصله کتاب و نداشتم. ب فال اعتقادی ندارم، اما کل اینستام شده صفحه فال، میخونم و امید میگیرم ک نوشته مثلا خبر خوبی میشنوی، آشتی داری و این حرفا. میدونم الکیه، اما دلم وبهش ن خوش میکنم