2777
2789

میشه بهم بگین 

خدا مراقبته کافیه باورش کنی😍اونی که داری امضامو میخونی بدون صبر اوج احترام به حکمت خداست مطمئن باش خدا مراقبته  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برین پیج پانیذ علی دخت الانم برین نماز صبح بخونین😒

اینستا ندارم 

خدا مراقبته کافیه باورش کنی😍اونی که داری امضامو میخونی بدون صبر اوج احترام به حکمت خداست مطمئن باش خدا مراقبته  
نماز و توبه و استغفار قرآن خوندن.نماز هم هرچی اول وقت تر و باکیفیت تر باشه نتایج و آثارش هم بیشتره.

اینارو انجام میدم اما امان از گناه 😔

منم همینطوریم😭

بیا با هم یکاری کنیم 😢

اینارو انجام میدم اما امان از گناه 😔

پس به نظرم سعی کنین با حضور قلب بیشتری نماز بخونین و از ته قلبتون استغفار کنین.مثلا انجام دادن مستحبات نماز، قبل نماز مسواک زدن و لباس مرتب پوشیدن و این که واقعا حواسمون باشه خدا داره بهمون نگاه میکنه خیلی کمک میکنه.و این که اول وقت باشه.یعنی نماز تبدیل به عادت نشده باشه.....من خودم اینایی که گفتم رو انجام دادم خیلی کمکم کرد به خصوص حضور قلب سر نماز و اول وقت بودنش.

منم خیلی خسته شدم از کارام احساس میکنم دارم کافر میشم 🥺😭

من یکاری کردم که خودم دارم تعجب میکنم این منم اگه از خدا دور بشیم وضعمون بد میشه مث الان من 😞😢

قران بخون البته ب فارسی. نماز بخون. گناهتو ترک کن. باور کن هرموقع بری سمتش با آغوش باز میپذیرتت

حتی منو با این همه گناهی ک دارم

پس به نظرم سعی کنین با حضور قلب بیشتری نماز بخونین و از ته قلبتون استغفار کنین.مثلا انجام دادن مستحب ...

دیگه حرف زدن با خدا مثل یک دوست کمک خواستن از خودشون....با حضرت فاطمه سلام الله علیها.واسطه کردن ایشون.