2777
2789
عنوان

پوستم ...

316 بازدید | 14 پست

پوستم خیلی بد شده جایی نیست که جوش وجای جوش نداشته باشم.میدونم هیچ جوره خوب نمیشه 

تازه دیدم یه سری لکای قهوه ایم رو صورتم دراومده چیکنم لطفا راهنمایی کنید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیچ درمان خونگی سرخود نباید انجام بدی اول باید بری دکتر پوست واست کلی ازمایش مینویسه ببینه مشکلت چیه بعد طبق اون واست دارو تجویز میکنه که طی یک دوره مصرف نتیجشو کامل متوجه میشی ... خواهرم همین کارو کرد الان پوستش از نوزاد صاف ترو زیبا تره شاید یکم پول ازمایش و داروهات زیاد بشه ولی حتما این کارو انجام بدی به نفعته

ببین فقط چاره کار دکتر پوسته . من برای جوش و جای جوش میرفتم کلینیک زیبایی دکتر خدایاری متخصص پوست مو زیبایی. بعد از خوب شدن جای جوش از روش جوانسازی پوست استفاده کردم اکسیزن میرسونه به پوست لک ها همه از بین میرن به مرور بسته به کیفیت پوستت. الان برای بعضی کارا تخفیف هم گذاشتن میتونی نوبت بگیری توی گوگل سرچ کن اسمشونو دکتر مصطفی خدایاری 

دلیلش اگه گرم بودن کبدته 

کاسیامون از عطاری ها بخر بخورمعجزه میکنه 

به علاوه صبح ها یه قاشق مرباخوری خاکشیر یه قاشق مربا خوری ترنجبین نصف استکان عرق کاسنی و نصف استکان شاطره قاطی کن بخور 

ورزش کن 

صابون ان جی و یا صابون مغزبادام  سید عطار خیلی خوبه 

میدونم phپوست تغییر میده ولی 2 تا3 هفته ای بزن یاهم با ژل های صورت بشور 

و اب جوش با دوسه قطره لیموترش روزی 2لیوان 

درکل با غذات لیموترش و پیاز هم بخور 

تخم مرغ نهایت هفته ای 2 تا بیشتر نه 

سرخ کردنی دوسه هفته نخور