2777
2789
عنوان

کرونا

| مشاهده متن کامل بحث + 448 بازدید | 57 پست
منم باردارم و کرونا گرفتم . دکتر متخصص ازمایش خون التهاب نوشت گفت ریه درگیر شده احتمالا ده درصد باید ...

برات حمد شفا خوندم عزیزم

انشاءالله حالت خوب میشه و کوچولوت هم صحیح و سالم بغلش بگیری

لطفا یه صلوات برای سلامتی پدرومادرم میفرستین❤🌹روزای خوب منتظرتن،برای رسیدن بهشون تلاش کن/ شهروند سابق جزیره نامکاندا | 
الهی شکر که خوب شدید  سرفه هم داشتید؟

قربونت ایشالا توام خوب میشی فقط چیزای مقوی بخور نوشیدنی ام زیاد

از تک سرفه شروع شد ولی بعدش بدن درد سرگیجه کوفتگی و تب

بویایی چشایی ام رفت چون شیرم میدم بیشتر ضعیف شده بود بدنم بچه امم ۶ ماهش بود اون موقع اونم درگیر شد در حد تب اسهال و بالا میاد ولی سرم و نوربیون حالمو خوب میکرد

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ای بابا اینجور که نمیشه  حداقل تا میتونید بهش اب سیب بدید با کباب گوجه کبابی هم خوبه  من ...

دعا کنید واسمون.خدا الهی ب شماسلامتی بده.

لطفاآقایون سایت وارد تاپیک های من نشوندو ریپلای نکنن بااحترام 🙏.ممنونم که رعایت میکنید.
من خیلی خیلی کم بود  زیر نظر پزشک باشید عزیزم که اگر سرفه و...زیادشد سی تی بدید  انشالله ...

منم خیلی کمه سرفه هی یه تک سرفه میکنم 

ممنون گلم تا فردا شب صبر میکنم خوب نشدم دوباره میرم 

چون داروهامم داره تموم میشه

لطفابرای مادرشدنم دعاکنید🙏🏻🥹😘
وای ۲۱ روز خیلیه کاش زودتر خوب بشم  تازه شاهین صمدپور استوری گذاشته بود کرونا لامبدا اومده که ...

لاندا 

لطفاآقایون سایت وارد تاپیک های من نشوندو ریپلای نکنن بااحترام 🙏.ممنونم که رعایت میکنید.
چندروزی؟ من روز 7بویاییم رفت

من جمعه بدن درد شدید گرفتم با سردرد شدید کوفتگی بعد شب رفتم دکتر از جمعه بخوام حساب کنم ۴روزه البته دوروز قبلش یه چیزای حس کرده بودم هی اب نمک شبا قرقره میکردم ولی جمعه دیگه ویروس ترکید تو بدنم قشنگ افتادم از درد بدن 

وااای😢😢😢مادربزرگ ۲۵ روزپیش کرونا گرفته ریه هنوز درگیره مامانم پرستارشه.خدا کنه نگیره

ببین باید ازمایش بده ببینه هنوز تو خونش هست یا نه چون منو دخترم درگیر شدیم ولی همسرم نگرفت

جالبه هر چقد رعایت کنی بیشتر میگیری ما اصلا بیرون شلوغی مسافرت نمیریم از پدرشوهرم گرفتم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدتیتبه سه ساله رقیه ت قسمت میدم تمام مریض ۶اروازجمله خانم های این سایت سفابده هیچ بچه ای بی مادرنشه ازجمله بچه هاخودم الهی امین❤

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.

استارتر تغذیه هم خیلی مهمه.لبنیات و چیزای سرد رو حذف کن

اره اصلا نخوردم چیزا مقوی میخورم خیلیم مایعات البته امروز خیلی کم مایعات خوردم فک کردم خوب شدم عصر دوباره شروع شد منم مایعات شروع کردم 

برات حمد شفا خوندم عزیزم انشاءالله حالت خوب میشه و کوچولوت هم صحیح و سالم بغلش بگیری

فدات گل

تعجیل در فرج صلوات ( با ذکر و عجل فرجهم).فقط یک بار زندگینامه ووصیتنامه شهید بابک نوری هریس رو بخون.عکسشم ببین. فوقالعادس 
منم باردارم و کرونا گرفتم . دکتر متخصص ازمایش خون التهاب نوشت گفت ریه درگیر شده احتمالا ده درصد باید ...

عزیزم انشالله که بخیر میگذره ده درصد کمه خوب موقعی رفتی زود میتونن کنترلش کنن انشالله که صحیح وسالم خودت ونی نی میاید خونه

وای ۲۱ روز خیلیه کاش زودتر خوب بشم  تازه شاهین صمدپور استوری گذاشته بود کرونا لامبدا اومده که ...

اون خداروشکر هنوز تو ایران نیومده😪

نامزدم 21روزه مریضه 😢چند روز دیگ باید بره تست بده 

بعد 2هفته خوب شده بود 5روز حالش خوب بود دوباره حالش ید شد😢

قربونت ایشالا توام خوب میشی فقط چیزای مقوی بخور نوشیدنی ام زیاد از تک سرفه شروع شد ولی بعدش بدن درد ...

فدای تو ستاره جون ممنون 

حالا من بر عکس از بدن درد وسردرد وکوفتگی اینا شروع شد بعد گلود درد حالا تک سرفه شروع شده 

انشالله زودتر شر این بیماری کنده بشع 

که البته هرروز نوع قوی ترش میاد 😔

باید حسابی همه حواسشون جم باشه نگیرن