2777
2789
عنوان

کرونا

| مشاهده متن کامل بحث + 448 بازدید | 57 پست
تا دوره 21روز تموم نشه ویروس نمیره از هفته دومم روند بهبودی اگر ریه درگیر نشه  دارو برا ما همی ...

اوا جان ممنون  

میگم سرفه هم داشتید شما 

البته من خیلی کمه خیلی 

لطفابرای مادرشدنم دعاکنید🙏🏻🥹😘

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حتما ببرینش دکتر والا منم میترسیدم تاپیک قللیام هس دیگه هی بچه ها گفتن برو  همون شب رفتیم دکتر ...

چی بگم ب خدا خیلی بد اخلاق شده.امشب بویایی هم از دست داد

لطفاآقایون سایت وارد تاپیک های من نشوندو ریپلای نکنن بااحترام 🙏.ممنونم که رعایت میکنید.
به من خیلی بیشتر دارو داد روزای اول داغون بودم از 7روز بلندشدم وحس بویاییم روز 11اومد

خداروشکر من حس بویایم سر جاشه ولی خب این تک سرفه ها اذیته بااینکه کمه البته گلومم درد داره 

نسخه نمیخوام که میگم کسایی که اینجوری دارو مصرف کردن دکتر بهشون داده چندروزه خوب شدن 

عزیزم اینک چقد طول میکشه خوب شی ربط ب سیستم بدنت داره کرونای قبلی رو میگفتن دوهفته کرونا دلتا21روز خیلیا رو شنیدم کمتر یک هفته خوب شدن خیلیا گرفتن اصن متوجه نشدن همش ربط ی سیستم ایمنی بدن داره داروهام کمک میکنن 

من پارسال دقیقا همین دارو هارو خوردم البته ب علاوه نوروبیون هفته ای دوتا ۱۴روزم طول کشید البته ریه ...

الهی شکر که خوب شدید 

سرفه هم داشتید؟

اوا جان ممنون   میگم سرفه هم داشتید شما  البته من خیلی کمه خیلی

من خیلی خیلی کم بود 

زیر نظر پزشک باشید عزیزم که اگر سرفه و...زیادشد سی تی بدید 

انشالله بلا به دور نگران نباشید

چی بگم ب خدا خیلی بد اخلاق شده.امشب بویایی هم از دست داد

ای بابا اینجور که نمیشه 

حداقل تا میتونید بهش اب سیب بدید با کباب گوجه کبابی هم خوبه 

من امروز صب حسابی سرحال بودم خودم پاشدم خونه  حسابی نظافت کردم عصریه دوباره افتادم 

حداقل تا میتونید رسیدگی کنید والا من تا بردا شب خوب نشم دوباره اخر شب میرم دکتر

منم باردارم و کرونا گرفتم . دکتر متخصص ازمایش خون التهاب نوشت گفت ریه درگیر شده احتمالا ده درصد باید بستری شی یا امپول ریه بزنی . منم موندم چی کنم. اومدم خونه فردا بستری میشم احتمالا. دعا کن بچم طوریش نشه

تعجیل در فرج صلوات ( با ذکر و عجل فرجهم).فقط یک بار زندگینامه ووصیتنامه شهید بابک نوری هریس رو بخون.عکسشم ببین. فوقالعادس 
خانما اگر کسی بیشتر از ۲۰ روز باشه که کرونا داره ولی هنوز یه کم ریش درگیره میتونه ناقل باشه؟

فکر کنم تا موقعی که علائم باشه ناقله . بهتره از یه پزشک بپرسین تا مطمئن بشین

ولی دکتر تو تلویزیون میگفت علاوه بر قرنطینه از شروع علائم تا پایان، بهتره تا 21 روز بعد قطع علائم هم استراحت کنین تا کاملا بهبود پیدا کنه و اون ضعف از بین بره و بدن ریکاوری شه

لطفا یه صلوات برای سلامتی پدرومادرم میفرستین❤🌹روزای خوب منتظرتن،برای رسیدن بهشون تلاش کن/ شهروند سابق جزیره نامکاندا | 
عزیزم اینک چقد طول میکشه خوب شی ربط ب سیستم بدنت داره کرونای قبلی رو میگفتن دوهفته کرونا دلتا21روز خ ...

وای ۲۱ روز خیلیه کاش زودتر خوب بشم 

تازه شاهین صمدپور استوری گذاشته بود کرونا لامبدا اومده که بدتر از دلتا هس 😭