2777
2789
عنوان

کرونا

448 بازدید | 57 پست

سلام بچه های که بااین داروهای که مینویسم خوب شدند 

بگند چندروز کرونا تو بدنشون بود یعنی چن روز این داروهارو مصرف کردن خوب شدن؟؟

قرص مداکسن ۲۵۰گف هر ۸ساعت 

وقرص آزیترومایسین روزی یکی 

شربت دیفن هیدارمین هر۸ساعت 

یه امپولم داد برا بدن درد نمیدونم اسمش چی بود 

لطفابرای مادرشدنم دعاکنید🙏🏻🥹😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هر کسی شرایطی داره ...نمیشه کلی نسخه داد

نسخه نمیخوام که میگم کسایی که اینجوری دارو مصرف کردن دکتر بهشون داده چندروزه خوب شدن 

توروخداعلائمتون بگیدمن که مردم ازاسترس

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.

والا مادر من کرونا داره الان ده روزه.نه دیفن بهش دادن نه اون اولی که گفتی.سینش داغونه.فقط اموکسی میخوره.هر چی بهش میگم اینا فایده نداره گوش نمیکنه

لطفاآقایون سایت وارد تاپیک های من نشوندو ریپلای نکنن بااحترام 🙏.ممنونم که رعایت میکنید.

روز اول با بدن درد شدید کوفتگی سردرد شدید بی حالی فک کنم یه خورده کمم گلود درد رفتم دکتر 

الان بهترم ولی خوب خوب نشدم‌سرفه هم تک وتوک دارم گلوم ولی درد داره 

والا مادر من کرونا داره الان ده روزه.نه دیفن بهش دادن نه اون اولی که گفتی.سینش داغونه.فقط اموکسی میخ ...

حتما ببرینش دکتر والا منم میترسیدم تاپیک قللیام هس دیگه هی بچه ها گفتن برو 

همون شب رفتیم دکتر نسبتا هم خلوت بود  ولی واقعا از فرداش بدن دردم نصف شد خیلی شدید بود امپوله به دادم رسید

منم با کرونایی در ارتباط بودم فعلا دو سه روزه ک هیچ علائمی ندارم الانم خستم میترسم🥺😥😓😩😪

هرسوالی تو زمینه قنادی و کیک پزی داشتین میتونید از من بپرسید تا جایی که بتونم‌جواب میدم☺😁۰۱/۸/۱۵