2777
2789
باشه گلم هرچیم باشه دیگ اون شمارو انتخاب کرده مگ وقتی اومد خاستگاریت زبونش همراهش نبود بگه من کس دیگ ...

ن بعد عقد گفت من و سحر عاشق هم بودیم قسمت من این طوری شد

کاربریم دست خودم و دوستامه  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیچ وقت بهش محبت پیدا نکردم 

بعد اون حرفش یا ن از اول عقدتون؟

کاربراقام ب هیچ عنوان درخاست دوستی ندین ممنونم...روزگارم رو اگریک روز نقاشی کنم یک قفس باخاطرات یک قناری میکشم...
خددت چی فکر میکنی 😑 ناراحت هس دیگ😐😂 احمق نادون من از دختره خیلی خوشگل ترم 

بحث قیافه نیس ک گلم بحث دوس داشتنه بنظرم ایشون این حرفو فقط بخاطر این زده که شما بیشتر دوسش داشته باشی چون بعضی مردا عاشق اینن قمپز در کنن ک اره فلانی بهمانی عاشق من بود بنظرم جدی نگیر فقط ی مدت سرسنگین رفتار کن تا بفهمه دیگ نباید از اینجور حرفا بزنه لزومی نداره دیگ شما عقد کردین

یعنی از دختره هم تعریف کرد گفت خیلی عاشق هم بودیم؟ این طوری؟

من بلید بران تعریف کنم نمیخام نگرانت کنم همه ک مثل هم نیستن همسر من بد بود کلی گفتم عزیزم ولی دختره شب عقدمون بهش زنگ زد 

بحث قیافه نیس ک گلم بحث دوس داشتنه بنظرم ایشون این حرفو فقط بخاطر این زده که شما بیشتر دوسش داشته با ...

ن عزیزم اخه من گفتم اگ خبلی عاشق هم بودین بهم میرسیدین گفت ن 

کاربریم دست خودم و دوستامه  
لامصب بعد عقد گفت همون اول زندگی 

اها ولش اولا نباید میگف دوما بیخیال حرفش شو اینجوری سرد میشی باخودت فک میکنی دوستت نداره😐

کاربراقام ب هیچ عنوان درخاست دوستی ندین ممنونم...روزگارم رو اگریک روز نقاشی کنم یک قفس باخاطرات یک قناری میکشم...