2777
2789

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

من بلید بران تعریف کنم نمیخام نگرانت کنم همه ک مثل هم نیستن همسر من بد بود کلی گفتم عزیزم ولی دختره ...

یعنی شوهرت ایستاد جلوت با وقاحت تمام گفت من ی دختر دیگ رو میخواستم عاشقش بودم این جوری؟ 

کاربریم دست خودم و دوستامه  
یعنی شوهرت ایستاد جلوت با وقاحت تمام گفت من ی دختر دیگ رو میخواستم عاشقش بودم این جوری؟ 

نه اینجوری شوهر من خیلی عجیب بود میدونی من هیچوقت نتونستم بشناسمش تعریف میکرد بد میکفت بد عاشق تو شدم این مال گدسته بود ولی دونفرو قبلا میخاسته ک نشده ولی با یکیشون وقتی با من بود درارتباط بود😂

نه اینجوری شوهر من خیلی عجیب بود میدونی من هیچوقت نتونستم بشناسمش تعریف میکرد بد میکفت بد عاشق تو شد ...

این بد جوری تعریف کرد جمله هاش یادمه

قهریم

برو اشتی کن و بهش بهفمون قهر سرد میشین نسبت ب هم

کاربراقام ب هیچ عنوان درخاست دوستی ندین ممنونم...روزگارم رو اگریک روز نقاشی کنم یک قفس باخاطرات یک قناری میکشم...
نمیدونم ولی من ی حسی بهم میگه همسرت دروغ گفته اگم راس گفته میخاسته شما بیشتر دوسش داشته باشی بیشتر ج ...

دروغ نگفته خودم میشناسم دختر رو 

به نظرت حرفت منطقیه؟  گفتن این چیزا ب جز نفرت ثمره ی دیگه ای نداره .

پس چرا گریه کردم براش بی اهمیت بود؟

2790
2778
2791
2779
2792