2777
2789
عنوان

دوصت پصر ᥬ😔᭄

573 بازدید | 43 پست

بچه ها یه سوال 

فکر کنید دوست پسرتون یا شوهرتون(اینم بگم ازتون دور باشه)حالا به دلایلی که نمیدونید ناراحته و حالش خوب نیست بعد چند روز بهش پیام بدید حالشو بپرسید بعد جواب نده دوهفته صبر میکنید که حالش خوب بشه ولی هنوز مثل قبل روبه راه نیست اونوقت چی بهش میگید چیکار میکنید

(من برای این که بدونم مثل قبل هست یا نه استوری عاشقونه گذاشتم عین بز دید ولی هیچی نگف یعنی هنوز حالش بده؟) 

یه دل شکسته که نیاز داره شما نی نی سایتهابراش دعا کنید تا حاجت روا بشه😔💔

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

از تو ناراحته شاید

وا چرا

قبلا که اره ولی خب گفت کلا حالم خوب نیست الان نمیتونم چیکار کنم که حالشو خوب کنم

من عشقی که دو هفته بعد جواب بده میذارمش در کوزه ابشم میخورم کسی که واقعا عاشق باشه حالشو معشوق خوب میکنه حالش خوب نشد حداقل روزی ی دقیقه باهام حرف میزنه ببخشید من قبول ندارم کسی عشقه اما دوریو تحمل کنه

وا چرا قبلا که اره ولی خب گفت کلا حالم خوب نیست الان نمیتونم چیکار کنم که حالشو خوب کنم

تو هم خودت و بزن ب اون راه دیگ حالش و نپرس آویزون نباش خورد میشی

خودش اومد ک هیچ

صب کن اگ نیومد بندازش دور

پیش اومده برام سگ محلش کن فقط خودشو چ....س کرده

یعنی باز حالشو نپرسم؟ 

تو اینستا دائم انه میگم شاید با کلیپایی که تو اکسپلور هست خودشو سرگرم میکنه

امتحانشم کردم سرد رفتار کرد

یعنی باز حالشو نپرسم؟  تو اینستا دائم انه میگم شاید با کلیپایی که تو اکسپلور هست خودشو سرگرم م ...

دقییییییییقا سرم اومده دقییییییییقنا

هی او زمان گفتم عزیزم عشقم تازه این حرفا رو گاهی نمیزدم و هی چیزی نمیگفت دو ماهش که گذشت با اخلاق عنیش خودش مثل سابق شد و باز مهربون و عالی.گاهی نیاز ب تنخایی دارن

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز