2821
2789
عنوان

دوصت پصر ᥬ😔᭄

| مشاهده متن کامل بحث + 573 بازدید | 43 پست
ساده ای؟؟؟فقط یه دلیل داره...اونم رفته با یکی دیگه لاس میزنه...این مرسوم توشون...وقتی نمیتونن دونفر ...

نه گفت زندگیم خراب شده حالم خوب نیست

امشبم امتحانش کردم خیلی سرد رفتار کرد

یه دل شکسته که نیاز داره شما نی نی سایتهابراش دعا کنید تا حاجت روا بشه😔💔

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

هالش بدع هطما

اینکه اره ولی اینو نمیدونم چیکار کنم که حالش خوب بشه و جوابمو بده بنظرت چیکار کنم 💔

من عشقی که دو هفته بعد جواب بده میذارمش در کوزه ابشم میخورم کسی که واقعا عاشق باشه حالشو معشوق خوب م ...

حتی اگه زندگیش از هم بپاشه و خراب شه!؟ 

تو هم خودت و بزن ب اون راه دیگ حالش و نپرس آویزون نباش خورد میشی خودش اومد ک هیچ صب کن اگ نیومد بن ...

باشهᥬ😔᭄ 

تو رفتی طرفش دیگه حالا بزار خودش بیادزیادم گیر بدی فک میکنه خبریه

یعنی یکاری نکنم که حالش خوب بشه؟ 

دقییییییییقا سرم اومده دقییییییییقنا هی او زمان گفتم عزیزم عشقم تازه این حرفا رو گاهی نمیزدم و هی چ ...

پس صبر کنم و هیچی بهش نگم خودش برمیگرده؟ 

عزیزم دورشو ازش بخدا از جونت مایه بذاریم دیگه فایده نداره کسی که عاشقته ی روز دوری ازت براش سخته

سختمه واقعا💔

هرروز به امید این که پیام داه بیدار میشم

اگه ناراحته بناله چی شده اگه از من ناراحته بناله از کدوم کارم ناراحته زبونشو خدا نبرده که من دو هفته ...

مشکل من اینه نمیناله همش میگه هیچی

یعنی یکاری نکنم که حالش خوب بشه؟ 

تو کاری که باید میکردی و کردی الانم بزار توحال خودش باشه خودتو سرگرم کن بزار بفهمه که وابستش نیستی مگه تو مسئول خوب کردن حال دیگرانی خودم که تجربم اینه خودتو سرگرم کنی طرفشون نری ببینن که بدون اونم حالت خوبه همچیین میان طرفت

هرچے باشه عزیزم یک دقیقه ب عشقم پیام میدم ی زره دلگرمی بعد زود خداحافظی میگم ببخشید حالم خوب نیس ن ا ...

کاش بعد دوهفته پیام میداد نمیده 

مشکل من اینه نمیناله همش میگه هیچی

خب توام بگو اوکی اگه من انقدر بهت نزدیک نیستم که بگی و مایه ارامشت نیستم اذیتت نمیکنم اما اگه فکر کردی حال و حوصله بچه بازی دارم هی بگم چته ناز کنی بگی هیچی سخت در اشتباهی همچین کاری نمیکنم هر وقت بزرگ شدی یاد گرفتی بالغانه بنالی چه مرگته بیا حرف بزنیم من دیگه صحبتی ندارم باهات.بعدم برو پی عشقو حالت دیگه بهش زنگ و پیام نزن.

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز