2777
2789

خواهرهاز خوبم اگر استرس شدید گرفتین همراه با تپش قلب تیر کشیدن قلب درد قفسه سینه درد گردن کتف و دست اگر معدتون اذیت کرد  اینها همشون علائم حمله پنیک اتک هستش من ۲ ساله با این موضوع جنگیدم رفتم دکتر قلب رفتم اگو همه چی قرص معده همه چی خوب بود  در اخر فهمیدم این فقط  یک مشکل عصبیه که از گذشته ها در درون من بود و با امدن کرونا بیدار شده و به صورت حمله ای عمل میکنه و باعث میشه شما فکر کنید مشکل قلبی یا معده یا درد بی درمان دارید 😁 خلاصه من از وقتی فهمیدم دیگه خیلی ارام شدم🤲🤲 و خدا را شکر هنوز سراغم نیامده چون سعی کردم شاد باشم و از هر جیزی که باعث استرس میشه دوری کنم از خبرهای بد کرونایی بخصوص

😲😲😲

من بعضی وقتا این علائم رو دارم. راه حلش چیه؟

تاپیکای بیبی چک مثبت تگم کنید لطفا 😍 / ان شاءالله به هم برسیم، آمینش با تو.. اگه اینجا رو خوندی یه صلوات یا یه آمین کوچولو مهمونم کن 😊😊 ..

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

چجوری درمانش کردین؟ مادرم یک ساله درگیره 

دخترنازنینم ، عشق مادر ، چرا نیومده پرکشیدی 😭 چرا رفتی ؟ بخدا قول داده بودم برات بهترین مادر باشم 😭 چرا ۳ماه قبل امدنت رفتی برات لباس گرفته بودم 😭 فرشته کوچولوی من گفتن شبیه من بودی 😭😭😭😭😭😭😭😭😭هیچوقت داغ از دست دادنت رو فراموش نمیکنم....
همین دیشب تجربش کردم  دکتر مغز و اعصاب وقت گرفتم واقعاً چیز بدیه

اره  دکتر اعصاب و روان و دکتر روانکاوی نیازه ولی با یوگا و فکر نکردن به چیزهای منفی کم کم خوب میشیم 

چجوری درمانش کردین؟ مادرم یک ساله درگیره 

هنوز که درمان نکردم ولی هم درمان دارویی داره هم درمان روانکاوی که بهترینش روانکاویه چون این  حمله منشائش از سالها قبله در وجود ما بهش میگن ترس درونی 

اره  دکتر اعصاب و روان و دکتر روانکاوی نیازه ولی با یوگا و فکر نکردن به چیزهای منفی کم کم خوب م ...

من خیلی آدم شادی ام واقعا نمی‌فهمم چرا اینجوری میشم 

فک کنم بخاطر خبرای مرگ و میر و کرونا باشه 

از خون جوانان وطن لاله دمیده🖤🥀 نه می بخشیم و نه فراموش میکنیم 🦁☀️

من خیلی آدم شادی ام واقعا نمی‌فهمم چرا اینجوری میشم  فک کنم بخاطر خبرای مرگ و میر و کرونا باشه ...

بله یعنی در ضمیر ناخوداگاه ما ترس بوده و با امدن کرونا بیدار شده عزیزم