2777
2789
عنوان

در جواب شوهرم چی بگم؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2411 بازدید | 105 پست
شوهر منم همینه دقیقا ماهی بیشتر از 10 میلیون خرج تیپ و هیکل خودش میکنه ولی ب من کلا 500 تومن میده

این مردا روباید دار زد  

من کلا داخل آدم نیستم

الان باید نهایت ۶ خونه باشه

هرچی زنگ میزنم جواب نمیده میدونم سرش جایی گرم نیس 

بی فکره نمیگه یه تماس بگیرم خونه هیچ شاید زنم کارداشته باشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این مردا روباید دار زد     من کلا داخل آدم نیستم الان باید نهایت ۶ خونه باشه هرچی زنگ م ...

عزیزم شوهرتون اگه درآمدش ثابته قابل اثبات شما هم رایگان برو توسایت وکلا شرایط بنویس بهت بگن حقوقت یا همون خرجی ات چقدرباشه

نه عزیزم شلوغ چیه شوهر باید یاد بگیره خانمش از باشگاه مهم تره اتفاقا نباید ساده رد بشید یعنی شما اگه ...

از باشگاه بله صددرصد مهمتره ولی اینکه تولد یه روز اینور اونور بشه به نظر من بی اهمیته 

یه عده ام هستن وقتی استارتر میگه شوهرم روزی دوبار سرمو میزاری لب باغچه گوش تا گوش میبره و هرروز کتکم میزنه و محدودم  میکنه میگن اشکال نداره  شوهرت دوست داره به حرف نی نی سایتیا گوش نکن زندگیتو خراب نکن برو بغلش کن بزار از دلش دربیاد😐 جالبه فک میکنن هرکی تشویق به پذیرش ظلم بکنه میگن عاقلو بالغو زندگی نگه داره تا یکی میگه فلانی از حقت دفاع کن میگن به حرف این بچه های کم سنو سالو مجرد گوش نکن .از نظر من اینا چندش ترین تفکراتو دارن اما فک میکنن خییلی عاقلن
عزیزم زنی که ارزش و منزلت خودشو ببره بالا همه بهش احترام میزارن و شوهرم احترام میزاره وقتی رو رسم و ...

این سیاستا به جایی نمی رسد عزیزم. عدم باید بره دنبال شوهر. احترام هم به این چیزا نیست

اره نمیدونم الان چ جوابی بهش بدم

بگو ببینم‌ چه میکنیییی

اینجوری بگو بدونه انتظار داری برات شب خوبی رو رقم بزنه

یه عده ام هستن وقتی استارتر میگه شوهرم روزی دوبار سرمو میزاری لب باغچه گوش تا گوش میبره و هرروز کتکم میزنه و محدودم  میکنه میگن اشکال نداره  شوهرت دوست داره به حرف نی نی سایتیا گوش نکن زندگیتو خراب نکن برو بغلش کن بزار از دلش دربیاد😐 جالبه فک میکنن هرکی تشویق به پذیرش ظلم بکنه میگن عاقلو بالغو زندگی نگه داره تا یکی میگه فلانی از حقت دفاع کن میگن به حرف این بچه های کم سنو سالو مجرد گوش نکن .از نظر من اینا چندش ترین تفکراتو دارن اما فک میکنن خییلی عاقلن
عزیزم زنی که ارزش و منزلت خودشو ببره بالا همه بهش احترام میزارن و شوهرم احترام میزاره وقتی رو رسم و ...

لباس سفید خیلی مهم نیست عزیزم. تو زندگی کنار هم بودن و محبت و پیشرفت مهمه.

شما هم احتمال زیاد مجردین وگرنه اگه وارد زندگی شده بودی این عقاید رو نداشتی

عزیزم میدونی من سختگیری نکردم؟ 3ماهه مدام گفتم و دعوا کردم ولی مدام بهونه میاره

وقتی میبینی با جنگو دعوا کار پیش نمیره با زبون برو جلو اگه دیدی درست نمیشه بیخیال باش این چیزا واقعا بی اهمیته الکی زندگیتو زهر نکن به کام خودت واقعا تولد یه روز اینور اونور اهمیتی نداره

من منظورم به این چیزای پیش پا افتادس وگرنه اگه مشکل اساسی داری که حلش کن ولی این چیزا بی اهمیته

حتما میره چون تو دورس خبر مرگش زندگیمو با باشگا رفتنش کوفتم کرده

عزیزم کاری نکن ببین فردا شب چکار میکنه ذوق زده نشو فقط تشکر کن تو هم براش جبران کن باهاش سرد باش تا بفهمه 

انشالله منم مادر یه فرزند صالح و سالم و زیبا و باهوش میشم میشه برام دعا کنین دوستان 
لباس سفید خیلی مهم نیست عزیزم. تو زندگی کنار هم بودن و محبت و پیشرفت مهمه. شما هم احتمال زیاد مجردی ...

عزیزم وارد زندگی شدم و بخاطر همچین چیزایی جدا شدم چون واقعا همچین چیزایی برای من خیلی مهمن شاید برای کسی دیگه پیش پا افتاده باشن

میشه یه صلوات مهمونم کنی ❤️
عزیزم وارد زندگی شدم و بخاطر همچین چیزایی جدا شدم چون واقعا همچین چیزایی برای من خیلی مهمن شاید برای ...

من خودم این چیزا برام ارزش ندارد خانواده شوهر برام عروسی نگرفتن و طلا ندادن البته می دونم که دستشون تنگ بود. الان تو زندگی همسرم بیشتر قدرمو می دونه و همه چیزو به نام من کرده.