2777
2789
عنوان

در جواب شوهرم چی بگم؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2411 بازدید | 105 پست

حالا یه روز اینور اونور.شما تافرداشب دندون به جیگر بزار ببینم میخواد چکارا کنه واست فردا شب اگر دیدی کاری نکرده اینجا بگو هرچی فحش بلدیم نثارش کنیم این تنها کاریه که از دستمون برمیاد

من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست/من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست
نه این اصلا روش خوبی نیست الان بره خونه اونا میگن خودش خواست اومد براش تره هم خورد نمیکنن که

مثلا قرارهای چه تره ایی خورد کنن. آدم شوهرش و زندگیش مهمه قضاوت چهار تا پیرزن چه اهمیتی داره خواهر. مثلا برا من و شما چه تره ایی خورد کردن. و چه اهمیتی داره کارا و حرفاشون.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مثلا قرارهای چه تره ایی خورد کنن. آدم شوهرش و زندگیش مهمه قضاوت چهار تا پیرزن چه اهمیتی داره خواهر. ...

عزیزم زنی که ارزش و منزلت خودشو ببره بالا همه بهش احترام میزارن و شوهرم احترام میزاره وقتی رو رسم و رسوم بره خونش خیلی بهتره فردا شوهرش نمیگه خانوادت هی تورو از سر باز کردن 

وقتی بشینه تا وقتش برسه شوهرش متوجه میشه برا رسیدن بهش باید تلاش کنه و زحمت بکشه 

وقتی بشینه خودش حسرت لباس سفید و عروسی به دلش نمیمونه 

و...... خیلی چیزای دیگه

میشه یه صلوات مهمونم کنی ❤️
واااا شمام دیگه زیادی شلوغش کردی حالا یه روز اینور اونور اسمون به زمین نمیاد اسی وقتی بهت اطلاع داد ...

نه عزیزم شلوغ چیه شوهر باید یاد بگیره خانمش از باشگاه مهم تره اتفاقا نباید ساده رد بشید یعنی شما اگه اولویت اول همسرت نباشی میگی چه اشکالی داره 

میشه یه صلوات مهمونم کنی ❤️

استارتررررررررر

بیخیال حرفای کاربرا 

خیلیاشون مجردن 

خیلیاشونم شوهره اصلاً تولدشونو یادش نیست 

با این حرفا زندگیتو زهر نکن 

شوهرته رگ خوابش دستته اخلاقشو میشناسی 

با سلیطه بازی و هوچی گری درست نمیشه

ببین الان سلیطه بازی دربیاری یا اخم و تخم کنی و قهر کنی ناراحت شی شوهرت بیاد واقعاً ارزشی داره اومدنش؟!

اون نیومده تو بزور اوردیش 

پس بزار خودش بیاد 

کم کم بهش بفهمون که باید دقیقاً همون روز تولدت بیاد نه فرداش🤗 البته با زبون خوش

من میگم حتی اگه شده از پول خودت امشب یه تولد برا خودت بگیر به اسم خانوادت انگار اونا برات گرفتن و حسابی خوش بگذرون و عکس و ریخت و پاش و خودت با خانواده باشین 

اگه خواهر برادر ازدواج کرده دارین هم اگه شد هماهنگ کن که مثلاً اونا هم خونتون بودن اگه امشب زنگ زد که چه بهتر تو شولوغی تولد باهاش حرف بزن ولی زیاد تحویل نگیر فقط بزار بفهمه خانوادت برات کم نمی‌زارن و جای اون خالی نیست 

فردا هم که آمد جوری تظاهر کن که انگار دیشب خیلی خسته بودی و خیلی خوش گذشته و اگه خواستی زیاد تحویلش نگیر زیاد برا کادوش ذوق نکن و تمام خودش می‌فهمه که زیاد برات مهم نیست 

می‌فهمه دورو برت پره و نیازی به تولد اون نداری و چیزی کم نداری 

اسی عزیزم تا دوره عقدی باید سخت گیری هاتو میکردی یعنی چی آخه پول داره و نخریده چرا ارزش خودتو میاری ...

عزیزم میدونی من سختگیری نکردم؟ 3ماهه مدام گفتم و دعوا کردم ولی مدام بهونه میاره

من میگم حتی اگه شده از پول خودت امشب یه تولد برا خودت بگیر به اسم خانوادت انگار اونا برات گرفتن و حس ...

بابام هنو حقوق نگرفته هیچی پول ندارن خودمم هیچی ندارم.. خواهر و برادرم ندارم😔وگرنه خودمم همین فکرو داشتم

عزیزم یا تو برو خونه اونا یا اون بیاد خونه شما تا بعداً برید خونه خودتون این اصلا خوب نیست که جدایین

مگ دیوونم خودمو سبک کنم.. اونم مدام سرمار و باشگاس فقط اخرهفته ها خونس ک اونم میاد خونه ما

بابام هنو حقوق نگرفته هیچی پول ندارن خودمم هیچی ندارم.. خواهر و برادرم ندارم😔وگرنه خودمم همین فکرو ...

خب باید زودتر به این موضوع فکر میکردی العان که دیر شده مردا فکر میکنن که زنا منتظر تولد گرفتن اونا هستن و هیچ کس دیگه به ما اهمیت نمیده اگه این کارو میکردی خیلی خوب بود میفهمید دیگه اون برات مهم نیست بقیه هم میتونن تو رو خوشحال کنن 

تو که میگی سه سال این  کارو می‌کنه باید زودتر برنامه میچیدی برا تولد خودت 

اونو به ظاهر از زندگیت حذف کن بزار بره به باشگاه خودش برسه

شوهرمنم همه چی براش اولویته الامن آخر همه اگرانرژی داشت سه تا دکتر رفتم میگن باید آموزش ببینه درست ...

شوهر منم همینه دقیقا ماهی بیشتر از 10 میلیون خرج تیپ و هیکل خودش میکنه ولی ب من کلا 500 تومن میده

خب من الان در ج این پیامش چی بگم؟؟ 🤔

بگو دوست داشتم شب تولدم رو برام تولد بگیری تا برامون خاطره ی بهتری باشه آخه همه ی ولی حالا که امکانش نیست این دفعه اشکال نداره ولی همه کیف تولد تو همونه شب خودش باشه ، ولی حالا که امکانش نیست این دفعه اشکال نداره 

ممنون میشم واسه قبولی تو رشته مورد علاقم برام دعا کنین 🙏❤️