من امروز تولدمه بعد شوهرم(عقدیم) سرکاره و شب هم میره باشگاه نمیتونه برام تولد بگیره گفته فردا میگیرم.. و اینکه از دیشب تا الان بجز ی تبریک رفتار درس حسابی باهام نکرده ینی ن زنگی ن احوالپرسی ن هیچی.... فقط الان پیام داده اینو گفته.. من چی بهش بگم الان؟
😂من خیلی وقته دیگ خوشحال نمیشم از هیچی تازه کادوشم گفته چیه 3ماهه کتونی میخام نمیخره گذاشته واس تو ...
نگو اینجوری اگر پولشم داره انقد توقعتو کف نیار بابا... بنظرم هرچقدرم سرش شلوغ باشه باید برا مناسبتای دو نفره و تولد وقت داشت باشه ولی نه با دعوا راهشو باید یاد بگیره ...حالا ما خانما از چن ماه قبل ب فکر تولدیم
به قول کافکا : بغلم کن ، بغلم کن که حرف زدن کافی نیست .... پناه میبرم به رویا ....از شر تمام واقعیت های تلخ ...نمیدانم رسیدن چیست،اما بی گمان مقصدی هست که همه وجودم به سمت آن جاری است...
در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش یه مردادیه جذاب
وابستگی به مرد حرومه یعنی استارتر اگر میخوای زندگی کنی قید این احساسات بازی رو بزن اگر ...
بهترین کامنت.👏👏👏👏
«اگه هدفت رسیدن به چیزی باشه که با ذاتت در تضاده، همیشه شکست میخوری. هدفت باید این باشه که خودت باشی، که مثل خودت رفتار کنی و بهنظر برسی و فکر کنی، که حقیقیترین نسخهٔ خودت باشی. از خودت بودن استقبال کنی. تشویقش کنی. دوستش داشته باشی. برای رسیدن بهش سخت تلاش کنی. وقتی هم کسی مسخرهش میکنه یا بهش دهنکجی میکنه، محل نذاری. شایعات بیشترشون درواقع حسادتن و فقط ظاهرشون رو تغییر دادهن. سرت رو بنداز پایین. استقامتت رو حفظ کن. ادامه بده...»بریده ای از کتاب کتابخانه نیمه شب اثر مت هیگ
منم روز تولدتم شوهرم کارداشت یکمم بحث داشتیم هیچ کاری نکرد فرداشبش برام تولد گرفت بخدا تولدو بهش زهر ...
واااا شمام دیگه زیادی شلوغش کردی حالا یه روز اینور اونور اسمون به زمین نمیاد
اسی وقتی بهت اطلاع داده فردا میگیرم دیگه زهرش نکن امشبو فردا چه فرقی داره مثلا تولد خودت خراب میشه فقط
یه عده ام هستن وقتی استارتر میگه شوهرم روزی دوبار سرمو میزاری لب باغچه گوش تا گوش میبره و هرروز کتکم میزنه و محدودم میکنه میگن اشکال نداره شوهرت دوست داره به حرف نی نی سایتیا گوش نکن زندگیتو خراب نکن برو بغلش کن بزار از دلش دربیاد😐 جالبه فک میکنن هرکی تشویق به پذیرش ظلم بکنه میگن عاقلو بالغو زندگی نگه داره تا یکی میگه فلانی از حقت دفاع کن میگن به حرف این بچه های کم سنو سالو مجرد گوش نکن .از نظر من اینا چندش ترین تفکراتو دارن اما فک میکنن خییلی عاقلن