2777
2789
عنوان

در جواب شوهرم چی بگم؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2411 بازدید | 105 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان در جوابش چی بگم.. نمیدونم🤔

دیرجواب بده بگو مگ‌امروز تولدم‌نبودم.فرداهم لازم‌‌نمیدونم

کوبنده جوابشو بده‌فرداهم‌جوابشونده بگو رفتیم‌مهمونی

کاش‌منم عقل الانمو‌ موقع عقدم داشتم‌حیف حیف😔

واسه مرحوم پدرم یه صلوات‌میفرستین😢🙏
😂من خیلی وقته دیگ خوشحال نمیشم از هیچی تازه کادوشم گفته چیه 3ماهه کتونی میخام نمیخره گذاشته واس تو ...

نگو اینجوری اگر پولشم داره انقد توقعتو کف نیار بابا... بنظرم هرچقدرم سرش شلوغ باشه باید برا مناسبتای دو نفره و تولد وقت داشت باشه ولی نه با دعوا  راهشو باید یاد بگیره ...حالا ما خانما از چن ماه قبل ب فکر تولدیم 

نره باشگاه

به قول کافکا : بغلم کن ، بغلم کن که حرف زدن کافی نیست ....                                 پناه میبرم به رویا ....از شر تمام واقعیت های تلخ ...نمیدانم رسیدن چیست،اما بی گمان مقصدی هست که همه وجودم به سمت آن جاری است...
دیشبم تا 7سرکار بود بعدم باشگا😏

اوووووه خدا خیرش بده چقد ورزش میکنه😅

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
عزیزم یا تو برو خونه اونا یا اون بیاد خونه شما تا بعداً برید خونه خودتون این اصلا خوب نیست که جدایین

نه این اصلا روش خوبی نیست الان بره خونه اونا میگن خودش خواست اومد براش تره هم خورد نمیکنن که

میشه یه صلوات مهمونم کنی ❤️
وابستگی به مرد حرومه  یعنی استارتر اگر میخوای زندگی کنی قید این احساسات بازی رو بزن  اگر ...

بهترین کامنت.👏👏👏👏

«اگه هدفت رسیدن به چیزی باشه که با ذاتت در تضاده، همیشه شکست می‌خوری. هدفت باید این باشه که خودت باشی، که مثل خودت رفتار کنی و به‌نظر برسی و فکر کنی، که حقیقی‌ترین نسخهٔ خودت باشی. از خودت بودن استقبال کنی. تشویقش کنی. دوستش داشته باشی. برای رسیدن بهش سخت تلاش کنی. وقتی هم کسی مسخره‌ش می‌کنه یا بهش دهن‌کجی می‌کنه، محل نذاری. شایعات بیشترشون درواقع حسادتن و فقط ظاهرشون رو تغییر داده‌ن. سرت رو بنداز پایین. استقامتت رو حفظ کن. ادامه بده...»بریده ای از کتاب کتابخانه نیمه شب اثر مت هیگ
خب یه روز باشگاه نره  معلومه مثل شوهر من بی محبت و سرده

شوهرمنم همه چی براش اولویته الامن آخر همه اگرانرژی داشت

سه تا دکتر رفتم میگن باید آموزش ببینه درست میشه بیارش 

اما نمیاد

منم روز تولدتم شوهرم کارداشت یکمم بحث داشتیم هیچ کاری نکرد فرداشبش برام تولد گرفت بخدا تولدو بهش زهر ...

واااا شمام دیگه زیادی شلوغش کردی حالا یه روز اینور اونور اسمون به زمین نمیاد

اسی وقتی بهت اطلاع داده فردا میگیرم دیگه زهرش نکن امشبو فردا چه فرقی داره مثلا تولد خودت خراب میشه فقط

یه عده ام هستن وقتی استارتر میگه شوهرم روزی دوبار سرمو میزاری لب باغچه گوش تا گوش میبره و هرروز کتکم میزنه و محدودم  میکنه میگن اشکال نداره  شوهرت دوست داره به حرف نی نی سایتیا گوش نکن زندگیتو خراب نکن برو بغلش کن بزار از دلش دربیاد😐 جالبه فک میکنن هرکی تشویق به پذیرش ظلم بکنه میگن عاقلو بالغو زندگی نگه داره تا یکی میگه فلانی از حقت دفاع کن میگن به حرف این بچه های کم سنو سالو مجرد گوش نکن .از نظر من اینا چندش ترین تفکراتو دارن اما فک میکنن خییلی عاقلن