2777
2789
عنوان

در جواب شوهرم چی بگم؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2411 بازدید | 105 پست

بچه هاااااااااا من‌‌میگم‌اسی‌اگ فرداقبول‌کنه زن نیست‌ناراحتم‌نشو اسی دیدم ک‌میگم

حسابت‌نمیکنه توام‌نکن. یعنی‌چی ک‌امروز‌تولدت باشه فرداشب بگیری.اصلا حال میده؟کیف میده؟بخدانمیده

قبول‌نکن نکن نکن.الانم‌جوابشو نده نده نده

من فرداشبش جوری زهرش‌کردم بخدا میگفت گوه خوردم.کیکم گزاشتم یخچال اینقد‌موند آخرش برد واسه‌کارگرای مغازش

واسه مرحوم پدرم یه صلوات‌میفرستین😢🙏
😂من خیلی وقته دیگ خوشحال نمیشم از هیچی تازه کادوشم گفته چیه 3ماهه کتونی میخام نمیخره گذاشته واس تو ...

اسی عزیزم تا دوره عقدی باید سخت گیری هاتو میکردی یعنی چی آخه پول داره و نخریده چرا ارزش خودتو میاری پایین عزیزم 

میشه یه صلوات مهمونم کنی ❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگ اون واست تولد میگیره توام ی تولد مختصر بگیر

نمیدونم چه کار کنم خیلی درگیرم 

زدم فریاد خدایا این چه رسمیست رفیقان را جدا کردن هنر نیس رفیقان قلب انسانن خدایا بدون قلب چگونه می‌توان زیست💔رفیق جان، روزهای خوب تـوی راهن.قـرار نیست که همیشه صبح رو با قلب شکسته و پر غم از خواب بیدار بشی؛🍃 خدایا منظوره من از اینکه 'هوامو داشته باش' این نیس که فقط اکسیژن برسونی یکم خلاقیت آخه قربونت برم... شیطون رو ببین چه پیشنهادهایی میده😂😂😂،،،،،به امید روزی که حال مردممون خوب بشه🖤دوباره بخندیم یه روز خوب میاد🙂 جدیدا ناتوانی جنسی پیدا کردم......تو هر مغازه ای میرم توان  خریدن هیچ جنسی رو ندارم🤪🥴‏بیا واقع‌بین باشیم، اگه دیر جوابتو میده و به زور یه حالی ازت میپرسه، مطمئن باش به حرف زدن باتو علاقه ای نداره، وگرنه کیه که این روزا گوشیش دستش نباشه؟😂😁 ‏یه سیب از درختش کندن خوردن داره دهنمونو سرویس میکنه...بعد تو امید داری بری تو باغش بخوری و بخوابی و با حوریاش ور بری؟؟؟بــییییییااااااااه 👍👍👍رفتم سونوگرافی از مجاری کلیوی تو گزارشش نوشته مثانه پر از ادرار است خب اینو از خودم میپرسیدید بتون می‌گفتم انتظار داشتید تو مثانه ماءالشعیر باشه؟😂 حماقت نکن!😠 همین دیگه... خیلی باکلاس بود... بذار یه بار دیگه بگم 😂حماقت نکن! 😑☝️😐 دوست دارم بگم ویتامین ۳۰ تو بگو (ث یا c) کاری به ویتامینای من نداشته باش 😒😒
میفهممت  شوهر منم بعد عقد از محضر اومدیم رفت گرفت خوابید  تازه محضر رفتنی نیومد دنبالم گ ...

یاخدا خخ پس چرا زن گرفت

از اونی كه ميگفت به خاطرت با كُل دنيا ميجنگَم چه خبر؟هنوز داره ميجنگه يا شهيد شُد؟  
نمیدونم چه کار کنم خیلی درگیرم 

اون برات تولد میگیره توهم تولد بگیر دونفره یه کیک و میوه و اینا بعدشم یه کادو در حد توانت شام مورد علاقشم درست کن و یه شب خوب بسازید گلم ⁦🌹

دور از جون گاو نیستن ک  بهش بگه فردا هم نمیخاد بیای.  یافردااومد تحویلش نگیر بگو تولد دی ...

اونم میگ باشه.. میشناسم اخلاقشو من لج کنم اون بیشتر لج میکنه اونوقت خانوادم ناراحت میشن

من بودم چند ساعت بعد جواب میدادم مینوشتم  تولد چی؟!  امروز بود ک  همین

اره منم بودم همینجوری رفتار میکردم اگه می‌گفت باشگاه میگفتم من مهمم یا باشگاه واقعا باید مشخص شه

باشگاه کلا از همه چی براش مهمتره اگ رو ب موتم باشه میره لعنتی

باشه عزیزم چه عیبی داره اینهمه کار میکنن استرس دارن یه باشگاه برن خیلیم عاالیه ..تولدت مبارک عزیزم ایشالا فردا کلی سوپرایزت می‌کنه 😍😍😍حساس نشو الکی

الان در جوابش چی بگم.. نمیدونم🤔

هیچی بزار فردا تولدشو بگیره... ب روت نیار 

، چند روزه دیگه بگو که ازین رفتارش ناراحتین

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام)