2777
2789
عنوان

ترسناک بارداری نیا لطفا🚫🚫🚫

201 بازدید | 15 پست

من یه موضوعی ذهنم درگیر کرده گفتم بهتون بگم یادمه کلاس اول بودم رفیتم اردو و شب رو هم تو اردو بودیم چون ما کوچک تر بودیم تاچهارم می‌خوابیدند واز چهارم تا ششم هم تو حیاط بودند بازی می‌کردند ساعت شب بود.فکر کنم ساعت ۱ اینا بود من میخواستم برم دستشویی😅😅😅 بقل دستشویی ماشین خرابه بود دیدم روی پیکان قرمز یه مردی نشته نور بیرون بهش میخوره چشاش قرمزه میخنده پاشو میزنه به ماشین من از ترس رفتیم تو اتاق دستشویی هم نرفتم خلاصه خوابیدم صبح شد یادمه یکی از کلاس پنجمی ها بهم گفت ماهک میخوای همراهت بیام گفتم نه مرسی فرداش از پرسیدم بهم گفتی یا فکردم خیالاتی شدم گفت آره پرسیدم چهارم بودم  رفتیم اونجا بادوستام بودم یه دفعه ماشین باز می‌شد بسته میشد صندق بسته میشد ماشین روشن میشد 

وووویᥬ😨᭄ ᥬ😨᭄ ᥬ😨᭄ ᥬ😨᭄ ᥬ😨᭄ 

من 15سالمع،پس اگه با نظرم مخالفی ریپلای نکن.تو اعتیاد آورترین مخدر جهانی،کع ترکت محالع ❌بآ مَن‍ کِع اَشکامو فَقَطِ دستام‍ پآک‍ کردن‍ حَرف اَ تَنها بودنآتون‍ نَزنید :) ♡______💔.به اونی که در روم باز نکرد،بگین اومدم ساختمونو بخرم😏💯در شهری براش فریاد زدم که حرف زدن حکمش اعدام بود💯.نیازی به پرواز نی همین پایین بالاتر از خیلیام.😌مَنـ الماســم[💎] و تو نِمیتــونیـ منــو بشکـنیــ🌸.   همیشه چشم👀 به راه آسمون باش توهم با بوی😋 بارون🌧🌦☔مست🍷 میشی...یه روزی میرسه با گریه ی 😢شوق 😍تو هم با آسمون همدست 👐میشی..✌✌روزهای خوب خواهند آمد✌      🤟شیرازی ها دستا بالا 🤟. یه دخمل شیطــون و بازیگــوش؛ دوستان از اتاق فرمان اشاره میکنن؛ دیفــوونه ی باهــوش و خجــالتیِ آرومم اضافه کنم😄🙈

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😒

دردناکترین مرگ پسرنوح داشته:                                             تصورکن داری غرق میشی خر                                          از کشتی بابات برات دست                                            تکون میده!😐

کیبوردت و تنظیم کن

در گاوبازی جایزه نفر اول به کسی تعلق میگیره که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده ،نه به کسی که با گاو درگیر شده،در زندگی هم وقتی گاوی به سمتتون میاد حتما کنار بکشید .!😏درگیری با گاوهای زندگی بی فایده است.