2821
2789
عنوان

پرستاری

| مشاهده متن کامل بحث + 276 بازدید | 22 پست
پرستار ماهی ۱0 تومن درامد داره  دیگ خودت حساب کن یه سال ۱۲۰

اوهومن درسته اینم هست بعدم جدایی از این من عاشق این رشتم😭😔

در گذرگاه زمان خیمه شب بازی دهر روز ها با همه تلخی و شیرینی خود میگذرند عشق ها می میرند رنگ ها رنگ دگر میگیرند و فقط خاطره هاست که چه تلخ و چه شیرین دست ناخورده به جا می مانند ...
حالا چرا پرستاری و انتخاب کردی؟

خیلی دوسش دارم خیلی زیاد هرچی بگم کم گفتم 😭🥺🤦‍♀️ حاضرم واقعا زندگیمو بزارم تو این راه اما داشته باشمش

در گذرگاه زمان خیمه شب بازی دهر روز ها با همه تلخی و شیرینی خود میگذرند عشق ها می میرند رنگ ها رنگ دگر میگیرند و فقط خاطره هاست که چه تلخ و چه شیرین دست ناخورده به جا می مانند ...

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

تو خود کرونا باید کار کنی ها

میدونم🥺من بدتر ایناشم حاضرم ب جون بخرم اما خب یکم سخته واسم خانوادمو تحت فشار میزاره ک برم آزاد بخونم 😔

پرستاری آزاد تا چه رتبه ای میشه رفت؟

چ شهری ؟ 

خودم نیشابورم الان  ولی فرقی نمیکنه کلا جوری که بشه قبول شد

خب بستگی داره ب اینکه ظرفیت اونسال ک شما میخاید شرکت کنید چقدر باشه حدودا با تراز بالای ۷۵۰۰ 

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز