2789
عنوان

سابلیمینال

414 بازدید | 39 پست

دوستان سابلیمینال رو شنیدین تاحالا؟ یه آهنگایی باید گوش کنی تا یه چیزی رو به خودت تلقین کنی که بهش برسی! این چیزارو تاحالا امتحان کردین؟ عوارض نداره؟ اصلا تاثیر و فایده داره یا الکی هستن اینا؟ اگه تجربه دارین بگین

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

من یه بار گوش کردم نمی دونم چرا حالمو بد می کرد فکر کنم باید سابی که یه متخصص حرفه ای درست کرده گوش ...

حالت و چجوری بد میکرد؟ سر درد و اینا میگرفتی ینی؟ چون شنیدم بعضیا سر درد می گرفتن

با اینکه باور ندارم این چیزارو ولی دوست دارم امتحان کنم ولی خب میترسم عوارض داشته باشه رو مغز تاثیر بزاره و اینا

یه سایتی بود دیدم توش کسانی که سالیمینال خریده بودن و گوش داده بودن و تاثیر داشت با عکس تغییرات رو میزاشتن یه دختره بود چشماش قهوه ای بود دوماهه با سابلیمینال چشماش رو ابی کرده بود حالا راست و دروعش با خودشون ... ولی من به شخصه مشکوک هستم به این سابلیمینال ها‌... دلمم نمیخواد برم دنبالش ...به بقیه هم توصیه نمی کنم ممکنه چند سال دیگه گندش دربیاد اینا هم یه چیزی بوده شبیه  فرقه های انحرافی و حلقه کیهانی و اینا

یه سایتی بود دیدم توش کسانی که سالیمینال خریده بودن و گوش داده بودن و تاثیر داشت با عکس تغییرات رو م ...

منم دیدم خیلیا میگن تاثیر داشته؛ من برای قد میخوام ولی بازم میترسم امتحانشون کنم یهو رو مغز آدم تاثیر بزاره با عوارضی چیزی داشته باشه خیلی بده. نمیدونم چرا ولی میترسم😂

گوش دادم. اعتقاد دارم 

این خانم خوشگل کیه که داره این امضارو میخونه؟  (در آستانه ی یک فروپاشی. خب خب خب اولا پروفایلم هیو جکمن بازیگر مورد علاقمه،دوما سلام،سوما کاربری دوممه

خواهرزادم باساب قدشو بلند کرد منم مرددم هنوز

میشه لطفا برای شادی روح پدرم،پدرشوهرم،خواهرزادم و پدرش یه صلوات مهمونم کنید؟❤..............................خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙💙💙💙💙💙درمانگر طب فشاری هستم،اصلاح مفاصل وماساژ پیشرفته سوالی داشتید درخدمتم 😊😊