2777
2789
عنوان

سابلیمینال

| مشاهده متن کامل بحث + 415 بازدید | 39 پست

من یه هفته دارم استفاده می کنم  هنوز نتیجه نگرفتم معمولا تا سه ماه طول میکشه

عوارض نداره نشونه هایی مثل سردرد یا خارش یعنی اینکه داره اثر می‌کنه ساب همون تلقین ذهنه که با کمک قانون جذب اتفاق می افته

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من یبار ی ۷ دقیقه ایشو گوش دادم بعد تموم شدنش سردرد گرفتم خوابیدم بیدار شدم بازم سردرد داشتم تا دو روز 

بیخیال شدم

فقط 32 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
There is GOD💚💚💚 ..

عوارضش در صورتیه ک به دستورات اون ساب عمل نکنی

اره من گوش دادم خیلی خوبه باهاش لاغر کردم(خودم لاغرم ولی یه مَرَضی دارم هی فک میکنم‌چاقم)رنگ چشام عسلی شده 

نواحی حساسم سفید تر شده

امممممم کلا من بدی ندیدم از ساب

البته اینم بگم ک از جای معتبر باید پیدا کنی گوش بدی

blue

سابلیمینال چی گوش دادین؟ عوارضی نداشته برات؟ و تاثیرم داشته؟

چشم عسلی 

ی هفته گوش دادم ترک کردم 

چون فوق العاده وقتی می‌شنیدم سردرد میگرفتم سردرد هام انقد شدید بود ک تا حالا تو عمرم اونطوری نشده بودم .

چون در کنار گوش دادن ب ساب آب نمیخوردم

این خانم خوشگل کیه که داره این امضارو میخونه؟  (در آستانه ی یک فروپاشی. خب خب خب اولا پروفایلم هیو جکمن بازیگر مورد علاقمه،دوما سلام،سوما کاربری دوممه
یهو تاثیر نمی زاره که  از سه روز کم کم شروع میشه یا از سه هفته  تا سه ماه که دیگه نتی ...

واسه کوتاه کردن قدم‌نتیجه میده 😄😄قدم ۱۷۴هس دوس ندارم

همچون تولد کودکی در هواپیمای در حال سقوط، ما در پایان آغاز شدیم...
اشباه محض بود آب نخوردنت چون انرژی آدمو میگیره وقتی ساب گوش میدی

اره میدونم میومدم آب بخورم اصا حسم نمی‌کشید😂

ولی واقعا نتیجه داره اعتقاد کامل دارم همون ی هفته ام ک گوش دادم دور چشمام هاله طلایی ایجاد شده بود

این خانم خوشگل کیه که داره این امضارو میخونه؟  (در آستانه ی یک فروپاشی. خب خب خب اولا پروفایلم هیو جکمن بازیگر مورد علاقمه،دوما سلام،سوما کاربری دوممه