شاتوتشیرین مدیر عضویت: 1400/03/24 تعداد پست: 1271 عنوان دعانویس | مشاهده متن کامل بحث + 820 بازدید | 50 پست مازندگیمون خیلی مشکل داره هرکاری میکنیم توش گره میفته تامیاییم یه پولی پس اندازکنیم یه اتفاقی میفته تاچندبرابرش خرج کنیم همیشه چندتامشکل باهم پیش میادشوهرم میگه بریم پیش دعانویس من دیگه خسته شدم امامن نمیخوام برم نمیدونم چیکارکنم مبشه راهنماییم کنید 1400/06/01 | 13:04 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شاتوتشیرین مدیر استارتر عضویت: 1400/03/24 تعداد پست: 1271 سلام احتیاج به دعانویس ندارید نماز اول وقت،قران،دعاهای مختلف صحیفه،توسل و... بخونید تقریبا۶۰/۷۰در ... امتحان کردم بی فایدس طوری شده که شوهرم کم کم داره نسبت به دین وخداشک میکنه
roz_sefid_00 عضویت: 1400/02/09 تعداد پست: 879 اهمال کاری چی ؟؟مثلاقراره به صاحبخونه پول بدیم همون موقع ماشینمون خراب میشه دوسه تومن خرجش میشه یای ... سرکتاب باز کن
شیرینجووووووون عضویت: 1400/04/09 تعداد پست: 5171 من یه اقایی رومیشناسم کارش خوبه درخواست بده بهم کیه به منم بگو منم مشکل دارم قربون دلایه پاکتون برم برایِ حاجتم یک صلوات میفرستین که اینشالله خدا برآورده کنه😍
75maleni عضویت: 1398/09/30 تعداد پست: 1270 بهتره برید پیشه یکی,که واقعا با ایمان وکاربلده. دعای برکت و روزی بنویسه,خیلیا رو.دیدم از,این کار نتیجه گرفتن. ولی,خودم زیاد اعتقاد ندارم دلتنگ بودن حس نبودن کسی ست,که وجودت یکباره تمنای بودنش را میکند...دلتنگتم مامان مهربانم
شاتوتشیرین مدیر استارتر عضویت: 1400/03/24 تعداد پست: 1271 من یه اقایی رومیشناسم کارش خوبه درخواست بده بهم ساکن کجاهستین
نمیدونمچیبزارم عضویت: 1400/01/23 تعداد پست: 2023 کیه به منم بگو منم مشکل دارم درخواست بده بهم اجی من به اندازه ی غم های دلمپیرشدم...ازتظاهربه جوان بودن خود سیرشدم....غم که از حدبگذرد دل حس پیری میکند...سن هرکس را جنس غمش اندازه گیری میکند
شاتوتشیرین مدیر استارتر عضویت: 1400/03/24 تعداد پست: 1271 بهتره برید پیشه یکی,که واقعا با ایمان وکاربلده. دعای برکت و روزی بنویسه,خیلیا رو.دیدم از,این کار نتی ... من خودم اعتقادندارم میگم شایدچون همسرم معتقده بخاطرتلقین هم که شده اوضاعمون بهتربشه
75maleni عضویت: 1398/09/30 تعداد پست: 1270 من خودم اعتقادندارم میگم شایدچون همسرم معتقده بخاطرتلقین هم که شده اوضاعمون بهتربشه اره بهتره امتحانش کنی,جون واقعا این همه مشکل ادمو دیوونه میکنه, تواین اوضاع گرونی دلتنگ بودن حس نبودن کسی ست,که وجودت یکباره تمنای بودنش را میکند...دلتنگتم مامان مهربانم
شاتوتشیرین مدیر استارتر عضویت: 1400/03/24 تعداد پست: 1271 وای دقیقا زندگی منو داری میگی😥😥 شماهم مثل من هرکاری میکنی درجامیزنی؟؟؟
dostdashtiam عضویت: 1397/08/09 تعداد پست: 7826 شماهم مثل من هرکاری میکنی درجامیزنی؟؟؟ درجا که هیچ تو باطلاقی گیر کردم هرچی دست و پا میزنم بیشتر فرو میرم خدایا پناه میبرم به خودت
شاتوتشیرین مدیر استارتر عضویت: 1400/03/24 تعداد پست: 1271 اره بهتره امتحانش کنی,جون واقعا این همه مشکل ادمو دیوونه میکنه, تواین اوضاع گرونی همه میگن امتحانه پس چراخدابقیه روامتحان نمیکنه؟؟پنج تابرادرشوهردارم همشون خداروشکرزندگی خوبی دارن نه مریضی نه بی پولی
dostdashtiam عضویت: 1397/08/09 تعداد پست: 7826 درخواست بده بهم اجی به منم بگو خدایا پناه میبرم به خودت
شاتوتشیرین مدیر استارتر عضویت: 1400/03/24 تعداد پست: 1271 درجا که هیچ تو باطلاقی گیر کردم هرچی دست و پا میزنم بیشتر فرو میرم مثل منی که بخداخسته شدم ازاین همه مشکل
75maleni عضویت: 1398/09/30 تعداد پست: 1270 همه میگن امتحانه پس چراخدابقیه روامتحان نمیکنه؟؟پنج تابرادرشوهردارم همشون خداروشکرزندگی خوبی دارن نه ... اره میفهمم چی,میگی کاملا درکت میکنم. نمیدونم خدا هیشکیو راضی نمیکنه از زندگیش, ولی من باز ازترسم خداروشکرمیکنم که یه وقت بد اتفاق بدنیوفته برامون دلتنگ بودن حس نبودن کسی ست,که وجودت یکباره تمنای بودنش را میکند...دلتنگتم مامان مهربانم
شاتوتشیرین مدیر استارتر عضویت: 1400/03/24 تعداد پست: 1271 اره میفهمم چی,میگی کاملا درکت میکنم. نمیدونم خدا هیشکیو راضی نمیکنه از زندگیش, ولی من باز ازترسم خدا ... منم راضی ام به رضاش اماخب یه وقتایی هم گله میکنم