2777
2789
عنوان

دعانویس

| مشاهده متن کامل بحث + 820 بازدید | 50 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهتره برید پیشه یکی,که واقعا با ایمان وکاربلده. دعای برکت و روزی بنویسه,خیلیا رو.دیدم از,این کار نتیجه گرفتن. ولی,خودم زیاد اعتقاد ندارم

دلتنگ بودن حس نبودن کسی ست,که وجودت یکباره تمنای بودنش را میکند...دلتنگتم مامان مهربانم 
کیه به منم بگو منم مشکل دارم

درخواست بده بهم اجی

من به اندازه ی غم های دلمپیرشدم...ازتظاهربه جوان بودن خود سیرشدم....غم که از حدبگذرد دل حس پیری میکند...سن هرکس را جنس غمش اندازه گیری میکند
بهتره برید پیشه یکی,که واقعا با ایمان وکاربلده. دعای برکت و روزی بنویسه,خیلیا رو.دیدم از,این کار نتی ...

من خودم اعتقادندارم میگم شایدچون همسرم معتقده بخاطرتلقین هم که شده اوضاعمون بهتربشه

من خودم اعتقادندارم میگم شایدچون همسرم معتقده بخاطرتلقین هم که شده اوضاعمون بهتربشه

اره بهتره امتحانش کنی,جون واقعا این همه مشکل ادمو دیوونه میکنه, تواین اوضاع گرونی 

دلتنگ بودن حس نبودن کسی ست,که وجودت یکباره تمنای بودنش را میکند...دلتنگتم مامان مهربانم 
اره بهتره امتحانش کنی,جون واقعا این همه مشکل ادمو دیوونه میکنه, تواین اوضاع گرونی 

همه میگن امتحانه پس چراخدابقیه روامتحان نمیکنه؟؟پنج تابرادرشوهردارم همشون خداروشکرزندگی خوبی دارن نه مریضی نه بی پولی

همه میگن امتحانه پس چراخدابقیه روامتحان نمیکنه؟؟پنج تابرادرشوهردارم همشون خداروشکرزندگی خوبی دارن نه ...

اره میفهمم چی,میگی کاملا درکت میکنم. نمیدونم خدا هیشکیو راضی نمیکنه از زندگیش, ولی من باز ازترسم خداروشکرمیکنم که یه وقت بد اتفاق بدنیوفته برامون