2777
2789
عنوان

تنبلی

64 بازدید | 10 پست

سلام ،من ۲ساله ازدواج کردم ، تا ۷ ماه پیش سرکار میرفتم بعد فشار کاری و روانی زیاد بود اومدم بیرون ،حالا خسته ام حوصله هیچکاری رو ندارم ،از خودم بدم میاد شدم زن خانه دار ،حس یه آدمی مصرف کننده و پوچ دارم،کلاس طراحی جواهرات رفتم که یه کاری دست و پا کنم برای خودم اما اونم کنار گذاشتم حوصلشو ندارم !مادرمم سرطان داره خیلی بدحاله ،تایم زیادی رو پیش مادرم باید باشم کلا زندگیم ریخته بهم ،از خودم بدم میاد چیکار کنم بتونم تنبلی رو کنار بذارم😔

منم یه هفته س خونه رو جارو نکردم حوصله ندارممم🥲😭

البته دونفریم زیاد کثیف نیست ولی خو دلم میخاد جارو بشه😭

اين متن رو بخونین و اگه لبخندی زدین این لبخندو به دیگران هم هدیه کنین : بی سر و صدا وسايلتونو جمع کنيد، با صف بريد توو حياط، امروز معلم نداريد.. یادش بخیر ..😌✅یادتونه تو نیمکت ها باید سه نفری می نشستیم بعد موقع امتحان باید نفر وسطی میرفت زیر میز 😐✅یادتونه نوک مداد قرمزای سوسمار که زبون میزدی خوشرنگ تر میشد😌✅یادتونه موقع امتحان باید کیف میذاشتیم بینمون که تقلب نکنیم😁✅یادتونه یه مدت از این مداد تراشای رومیزی مد شده بود هر کی از اونا داشت خیلی با کلاس بود😀✅یادتونه پاک کن های جوهری ک یه طرفش قرمز بود و یه طرفش آبی بعد با طرف آبیش میخواستیم خودکار رو پاک کنیم همیشه آخرش یا کاغذ رو پاره میکردیم یا سیاه و کثیف می شد😣✅یادتونه گوشه پایین ورقه های دفتر مشقمون نقاشی میکشیدیم بعد تند تند برگ میزدیم می شد انیمیشن😌 ✅یادتونه زنگ تفریح ک تموم می شد مامورای آبخوری دیگه نمیذاشتن آب بخوریم😣✅یادتونه تو راه مدرسه اگه یه قوطی پیدا میکردیم تا خود مدرسه شوتش میکردیم😌✅یادتونه وقتی معلم می گفت برو گچ بیار انگار مشعل المپیک دستمون میدادن😁❤یادش به خیر❤یادت میاد؟؟ وقتی کوچیک بودیم... تلویزیون... با شام سبک... با پنکه شماره 5...مشقاتو مینوشتی خط خط از بالا به پایین؟ اون وقتا زندگی شیرین بود و طعم دیگه ای داشت.. یادت میاد؟؟وقتی ک صدای هواپیما رو میشنیدیم...می پریدیم تو حیات براش دست تکون میدادیم✈...می نشستیم به انتظارکلاس چهارم تا با خودکار بنویسیم🖊..یادت میاد؟؟ وقتی مامان می پرسید ساعت چنده میگفتیم بزرگه رو6 و کوچکه رو4...؟؟؟ یادت میاد؟؟😍😍وقتی نقاشی میکردی خورشیدو رو زاویه برگه میکشیدی...✏؟؟یادت میاد؟؟فکرمیکردی قلب انسان این شکلیه♡؟ یادت میاد؟؟😍😍😍در یخچالو کم کم میبستی تا ببینی لامپش چه جور خاموش میشه☺یادت میاد؟؟ اگه کسی بهت میگفت برو آب برام بیار اول خودت از سر لیوان میخوردی و دهنتو با دستت پاک میکردی☺؟اين متن آرامش خوبی به آدم میده، ای کاش هیچ وقت بزرگ نمیشدیم. هر کجا خندیدی، هر کجا خنداندی، خوشبختی همانجاست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من از تو بدترم فقط میخوابم خونمو ببینی می ترسی کارتن کاغذ نایلون همه وسط خونه رو هم جمع شدن فقط میخو ...

🥲😭😟

اين متن رو بخونین و اگه لبخندی زدین این لبخندو به دیگران هم هدیه کنین : بی سر و صدا وسايلتونو جمع کنيد، با صف بريد توو حياط، امروز معلم نداريد.. یادش بخیر ..😌✅یادتونه تو نیمکت ها باید سه نفری می نشستیم بعد موقع امتحان باید نفر وسطی میرفت زیر میز 😐✅یادتونه نوک مداد قرمزای سوسمار که زبون میزدی خوشرنگ تر میشد😌✅یادتونه موقع امتحان باید کیف میذاشتیم بینمون که تقلب نکنیم😁✅یادتونه یه مدت از این مداد تراشای رومیزی مد شده بود هر کی از اونا داشت خیلی با کلاس بود😀✅یادتونه پاک کن های جوهری ک یه طرفش قرمز بود و یه طرفش آبی بعد با طرف آبیش میخواستیم خودکار رو پاک کنیم همیشه آخرش یا کاغذ رو پاره میکردیم یا سیاه و کثیف می شد😣✅یادتونه گوشه پایین ورقه های دفتر مشقمون نقاشی میکشیدیم بعد تند تند برگ میزدیم می شد انیمیشن😌 ✅یادتونه زنگ تفریح ک تموم می شد مامورای آبخوری دیگه نمیذاشتن آب بخوریم😣✅یادتونه تو راه مدرسه اگه یه قوطی پیدا میکردیم تا خود مدرسه شوتش میکردیم😌✅یادتونه وقتی معلم می گفت برو گچ بیار انگار مشعل المپیک دستمون میدادن😁❤یادش به خیر❤یادت میاد؟؟ وقتی کوچیک بودیم... تلویزیون... با شام سبک... با پنکه شماره 5...مشقاتو مینوشتی خط خط از بالا به پایین؟ اون وقتا زندگی شیرین بود و طعم دیگه ای داشت.. یادت میاد؟؟وقتی ک صدای هواپیما رو میشنیدیم...می پریدیم تو حیات براش دست تکون میدادیم✈...می نشستیم به انتظارکلاس چهارم تا با خودکار بنویسیم🖊..یادت میاد؟؟ وقتی مامان می پرسید ساعت چنده میگفتیم بزرگه رو6 و کوچکه رو4...؟؟؟ یادت میاد؟؟😍😍وقتی نقاشی میکردی خورشیدو رو زاویه برگه میکشیدی...✏؟؟یادت میاد؟؟فکرمیکردی قلب انسان این شکلیه♡؟ یادت میاد؟؟😍😍😍در یخچالو کم کم میبستی تا ببینی لامپش چه جور خاموش میشه☺یادت میاد؟؟ اگه کسی بهت میگفت برو آب برام بیار اول خودت از سر لیوان میخوردی و دهنتو با دستت پاک میکردی☺؟اين متن آرامش خوبی به آدم میده، ای کاش هیچ وقت بزرگ نمیشدیم. هر کجا خندیدی، هر کجا خنداندی، خوشبختی همانجاست

خب چرا کارتو گذاشتی کنار.برو سرکار.

تنبلی رم بزار کنار ازهمین الان پاشو خونه رو برق بنداز.

برای مادرتم چله زیارت عاشورا یا حدیث کسا یاهردعای دیگه بردار ان شالله که شفا پیدامیکنه.

هیچ کاری برای خدامحال نیست.

تَوکَّلتُ عَلی الله فَهو حَسبُه.....🌹
بی حوصلگیت بیشتر به خاطر بیماری مادرته..خدا انشاالله زودتر شفاشون بده سرتو مشغول کن..کانال هایی هست ...

اخه من اصلا خانه داری نمیخوام بکنم میخوام درامد داشته باشم مثل قبل ،میخوام مصرف کننده نباشم فقط حس پوچی و ب درد نخوری دارم الان

خب چرا کارتو گذاشتی کنار.برو سرکار. تنبلی رم بزار کنار ازهمین الان پاشو خونه رو برق بنداز. برای ما ...

مم اصلا مشکل این نیست من خانه داری و تمیز کردن خونه برام مهم نیست ،درامد داشتن و مفید بودن مهمه ،کارمو کنار گذاشتم چون کارم فشار و استرس زیادی داشت و با شرایط من ک مادرم مریضه نمیخونه

☘لیست بهبودی و درمان بیماری ها : طبق تجربه ی خودم

کرونا 》 اب نخود

🍎 تنبلی تخمدان توسط متخصص مجرب》 کافیه دوران پریودی wc میرید خودتونو نشویید البته پشت موری نداره ، پیف پیف نکنید من تجربه مو گفتم متخصص گفته

🍎 یبوست 》دایما بیسکویت سبوس دار بخور

🍎معده درد : ابلیمو و کلا ترشی جات نخورید

اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم 

کاری نداره که پاشو :💥نماز بخون💥نماز بخون💥نماز بخون💥 نماز بخون💥نماز💥نماز💥نماز 💥گوشی زمین ، الان پا شدم یا الله💓من رفتم نماز 😍😇  🌸 اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم  🌸لینک حذف تاپیک کلیک کنید راه درمان : 🍎 تنبلی تخمدان توسط متخصص مجرب》 کافیه دوران پریودی wc میرید خودتونو نشویید البته پشت موردی نداره ، پیف پیف نکنید من تجربه مو گفتم متخصص گفته 🍎 یبوست 》دایما بیسکویت جمانه سبوس دار بخور محل فروش: فروشگاه های زنجیره ای هایپر مارکت ها و دیج.ی کالا معمولا هست شایدم اکالا انلاین  🍎معده درد : ابلیمو و کلا ترشی جات نخورید   طبق تجربه ی خودم درمان نسبی کرونا 》 اب نخود نذر انرژی مثبت 》انرژی مثبت بفرست انرژی مثبت دریافت کن🌸 من خیلی مهربانم و خدا عاشقمه😍 شما چطور؟🙂👑💓اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم 👑💓السلام علیک یا امام رضا علیه السلام👑 💖السلام علیکم یا کل ائمه السلام علیهم👑💓 اللهم عجل لولیک الفرج💓👑😍😍😍  پيامبر خدا صلى الله عليه و آله : به روزگار ناسزا مگوييد؛ زيرا خداوند مى فرمايد : روزگار من هستم 😐😔. شب از من است و من آن را نو مى كنم و كهنه مى گردانم.  🌃🌄💒