2777
2789

من ۴۵ تومن دادم عکس گرفتم 

۳۰ تومن برا گروه خونی دادم 

۳۸ تومن کتاب

یک ملیون چهارصد و سی هفت تومن خود ثبت نام‌

حالا میگن چشم پزشکی هم داره

دیگع ته کارتمه میترسم برم اونجا زیاد باشه هزینش نتونم بدم 

میدونید هزینه چشم پزشکی چنده؟

و این که گفتن انگار معاینه بدنی هم داره؟اون دیگه چه صیغه ایه

فقط 29 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

روز جمعه هفت اذر ماه بی بی چکم مثبت شد خدایا شکرت بعد دو سال و نیم منو لایق دونستی ۸ اذر تیتر بتام مثبت شد عددش ۲۲۸۹ منتظرم برم صدا تالاپ تالاپ قلبشو بشنوم مادر به فداتت خدایا شکرت ۲۶ آذر صدای قلبشو شنیدم😭 اگه میتونستم به تمام کسانی که نازایی دارن میگم تمام مراحل تشخیصی را انجام بدید من با عکس رنگی رحم باردار شدم

من چشام ضعیفه عینک نگرفتم هنوز

نمیزارن بگیرم؟؟؟؟

وقتی حالت بد بود اما پروفایلتو دپ نکردی یعنی بزرگ شدی ...وقتی دلت گرفته بود ولی بغض نکردی یعنی بزرگ شدی وقتی از تموم دنیا رنجیدی اما با کسی دردودل نکردی یعنی بزرگ‌ شدی و وقتی دیگه از تنها شدن نترسیدی یعنی بزرگ شدی...کاربری از این به بعد برای منه😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هزینه یادم نیست ولی معاینه چشمی و بدنی باهمه یعنی میگه چند قدم راه برو بشین پاشو کن و این چیزا 

وا زمان ما نبود این چیزا

ناشنوا باش وقتی کهـ به آرزوهای قشنگت میگن محالهـ💘🍀✨
من چشام ضعیفه عینک نگرفتم هنوز  نمیزارن بگیرم؟؟؟؟

فک کنم باید بهت بگن بری عینک بگیری بعد بری کلاسارو شرکت کنی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

روز جمعه هفت اذر ماه بی بی چکم مثبت شد خدایا شکرت بعد دو سال و نیم منو لایق دونستی ۸ اذر تیتر بتام مثبت شد عددش ۲۲۸۹ منتظرم برم صدا تالاپ تالاپ قلبشو بشنوم مادر به فداتت خدایا شکرت ۲۶ آذر صدای قلبشو شنیدم😭 اگه میتونستم به تمام کسانی که نازایی دارن میگم تمام مراحل تشخیصی را انجام بدید من با عکس رنگی رحم باردار شدم

گوش هم میفرستن؟

این علامتا میزنن پشت ماشین برا گوش اونا چیه 

بدنی چیا رو میفرسن

اگه چشمت افتادبه امضام،یه صلوات واسه خوشبختیــم بفرست‌،،شاید همین کار خوبت یه گره اززندگیت بازکنه مهربونم💜

هزینه چشم پزشکی ک زیاد نیس بعد اگه بگه عینک لازمی اون بده.باید بری عینکم‌بگیری

از ته دلم واسه تویی که امضامو میخونی خوشبختی،سلامتی،آرامش‌ و‌عاقبت به‌خیری‌ رو‌ از خدا میخوام.توهم واسه این نوعروس عاشق دعا کن👰🏼‍♀️🤵🏻‍♂️❤
من چشام ضعیفه عینک نگرفتم هنوز نمیزارن بگیرم؟؟؟؟

اگه بدون عینک نتونی پاسخ بدی، باید عینک بگیری، بعد فک کنم تو گواهی نامت درج شه با عینک

حس من به نی نی سایت، به ترتیب😉
هزینه چشم پزشکی ک زیاد نیس بعد اگه بگه عینک لازمی اون بده.باید بری عینکم‌بگیری

توی گوگل زده بود ۲۰۰ هزار 

تازه اونجا کم ترم میزنه

مثلا کتاب زده بود ۲۰ تومن ولی من ۳۸ گرفتم

😔

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بدنی ندارع....چشم پزشکی با گروه خونی زیاد هم نمیشه هزینش

من هرگز از رحمت خدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم