من تو مرکز تستم،روزی صدتا تست میگیریم تو یه شهرستان کوچیک
خسته نباشید. انشالله سلامت باشید همه کسانی که در حال تلاش هستند.
کوتاه و سنجیده : برخی از آدم ها برای داشتن حال خوب خلق نشدند 💬 من یک زنـم... با تمام سختی ها محکم ایستادم * برای کمک کردن به دیگران اولین و مهمترین اصل کسب آگاهی کافی هست پس قبل از هر چیزی اگر نیازمند به کمک هستید لطفا در ابتدا موضوع را تعریف کنید تا درست کمک کنیم چون ما اطلاع نداریم که حق با چه کسی بوده شما یا فرد دیگری ما از زبان شما میشنویم پس در اولین حرکت موضوع مورد نظر را تعریف کنید تا ما هم ناخواسته از یک کار نادرست حمایت نکنیم. مشخص نیست حق با راوی است یا بنده.. با تشکر.... یا مهدی... خدایا پناه کسانی باش که نا امید اند. الهی آمین.
چرا رعایت کنیم مگه من رعایت نمیکردم نه عروسی نه مهمونی نه دورهمی نه تفریح نه تو محرم رفتم بیرون نه مهمون اومده هیچی هیچی هیچی چرا پسرم گرفته دیگه نمیخوام رعایت کنم اونایی که رعایت نمیکنن نمیگیرن هر کی رو دیدم نگرفته
لوبیاپلوباسالادشیراز سابقم 😋😍 وزن شروع ۹۸/۷۰۰ وزن فعلی ۸۱ وزن هدف ۷۵ ولی چه کنم ارادم کمه 🥴🥴😂🤣😁 لعنت به رژیم من دلم شیرینی میخواد 🤣😁😂😁
دیروز رفتم تست کرونا بدم تو بهداشت باورت نمیشه تو یه ساختمان کوچیک سیصد یا چهارصد نفر اومده بودن برا تست.
یعنی کسی هم کرونا نداشته باشه اونجا حتما کرونا میگیره.
دیگه وارد ساختمان خانه بهداشت نشدم سریع اومدم بیرون
عروس خانوما با قوم شوهر مهربون باشین✋😂. خواهر شوهرا با عروس هاتون دوست باشین☺️. این دنیا دو روزه، گذشت کن تا خدا هم ازت بگذره. جاری های محترممممم انقد حسودی همو نکنید😆دیگه چیزی به ذهنم نرسید تا نصیحتی دوباره به درود🌹