2821
2789
عنوان

این خیانته؟

144 بازدید | 12 پست

نامزد دوستم الان خیلی وقته ازش دوره بعد دوروز پیش دعواشون شد سر اینکه پسره با دوست دختر قبلیش حرف میزده دوستم اعتراض کرده اونم گفته من از اولم دوستش نداشتم وگرنه باهاش میموندم فقط چون دکتره شاید گاهی نیاز شه کمک بگیرم برای همین فقط یعنی برای کمک گرفتن و سوال پرسیدن دوستمم میگه یه بار رفته به دختره گفته که دیگه حرف نزنه با نامزدش اونم بلاکش کرده و گفته اصن کی و کجا با این حال هنوز حتی گاهی تلفن میزنه بهش و حرف میزنن دوستم هم میگه اگه واقعا منو دوست داشت و اون براش ارزشی نداشت اصلا بدون دلیل آوردن بلاکش میکرد حالا قرار بود بعد محرم و صفر عقد کنن ولی میگه می‌خوام بهم بزنم بنظرتون تصمیمش درسته؟

وقتی انقد راحت صحبت میکنه راجع دوست دختر قبلیش الکی بهونه میاره ک گاهی نیازه باهاش صحبت کنم مطمئن باش در اینده خیلی چیزا ازش خواهد دید نمیخوام قضاوت کنم اما تا دیدم همینجوری بوده قبح یکاری بریزه .....

به نظرم اصلا عقد نکنه من بودم نمیکردم خوددانی

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

قطعا خیانته    بعدا عذاب بزرگی میشه براش  تانامزده  سفت وسخت بگیره بعدا پشیمون میشه این همه دکتر  اصلا نباید باهاش حرف بزنه  بگو فقط توروخدا سادگی بخرج نده پسره خامش کنه

میشه برای  خوب حرف زدن بچم دعاکنیدصلوات بفرستین بگیدبراتون ۱۰تاصلوات بفرستم 

آره تصمیمش کاملا درسته

این واضحه که خیانته شاید حالا نشده ولی زمینش دره چیده میشه مخصوصا اینکه با دوست دختر قبلیشه

مگه دکتر کم داریم؟ خداروشکر عین صد سال پیش نیست فقط 2 تا دکتر توی شهر باشن

اصلا لزومی نداره آدم حتی شماره ی کسیو که قبلا رابطه داشته باهاش و بهم زده رو داشته باشه چه برسه به اینکه باهاش حرف بزنه

برنامه دارم به هدفم برسم  
وقتی انقد راحت صحبت میکنه راجع دوست دختر قبلیش الکی بهونه میاره ک گاهی نیازه باهاش صحبت منم مطمئن با ...

اره واقعا خیلی بی شرم راجع به روابط قبلیش تعریف می‌کنه و تازه ادعای دوست داشتن میکنه

اره واقعا خیلی بی شرم راجع به روابط قبلیش تعریف می‌کنه و تازه ادعای دوست داشتن میکنه

امیدوارم دختره سر عقل بیاد و گول نخوره

سالی که نکوست از بهارش پیداست .... بره خداروشکر کنه همین اول خودشو نشون داده اگر بره تو زندگی و خیانت ببینه حق نداره بگه چرا

پسره میگه من اصن از دختره بدم میاد ولی باش حرف میزنه

دروغ میگه خو ادمی که از کسی بدش میاد تحمل هیچ چیزش نداره بعد داره با دختره  حرف میزنه 😐

حقیرترین افراد کسایی هستن که دیگران رو به خاطر ویژگی های ظاهری تمسخر میکنن...فراموش نکنید که بی ارزشترین نوعِ افتخار،افتخار به داشتن ویژگی‌هاییه که خود انسان در داشتنشون هیچ نقشی نداره؛مثل: چهره، قد، رنگ چشم، ملیت، ثروت خانوادگی و... از چیزایی که خودتون به دست آوردید حرف بزنید..مثل: انسانیت، مهربانی، گذشت، صداقت و...آدمی را آدميت لازم است                                           عود را گر بو نباشد هيزم است...
2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز