2777
2789
عنوان

از شغلم بدم میاد چیکار کنم من بدبخت

481 بازدید | 24 پست

منشی یه شرکت خصوصی ام بیمه هم نداره راهمم دوره با ماهی 3700 از طرفی هم وضع مالی خوبی ندارم میترسم ولش کنم

توشرکت بیشتر وقتا بیکارم همینجوری میشینم دفتر از صبح تا بعدظهر حوصلم سر میره داغون میشم دوست دارم همش کار کنم چیز جدید یاد بگیرم مفید باشم پیشرفت کنم ولی اینجوری که من دارم پیش میرم همش پسرفت

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کلی شرکتای بزرگ با حجم کاری بالا هست...بگرد و پیدا کن بعد اینکه اوکی کردی از اونجا بیا بیرون....خودتو دست کم نگیر

من عاشق داستانهایی هستم که در پایان زن ها خودشان ، خودشان را نجات میدهند.👠💄👒

خوش ب حالت ک تو شرکته بیکاری ...من منشی دندانپزشک بودم همه کار میکردم جارو میزدم طی میکشیدم کنار دست دکتر بودم وسایلای دندونپزشکی رو میشسم پک های فردا رو اماده میکردم به مریضا نوبت میدادم خلاصه همه کار حالت درمانگاهیم‌داشت شلوغ میشد شدیدا...بعد برجی۱۳۰۰میداد

وزن اولیه ۹۰ کیلو شروع رژیم ۲۲/5/00.هدف اول ۸۵ هدف دوم ۸۰ هدف سوم ۷۵ 

خوب داری حقوق میگیری من شهرستان زندگی میکنم تو یه شرکت خصوصی پشتیبان دستگاه کارتخوانم ماهی 2 تومن بهم میده البته یکسال بیمه هم هستم 

خداوندا مرا پشت خواستن ارزو های کوچکم معطل نکن ❤🙏
واقعا1300………خیلی بی انصافیه مربوط ب کی هست ک انقد کم میداده

یه دکتر دندانپزشک‌که روزی ۱۰ ملیون کار میکرد😁اره خیلی بی انصاف بود الان دوهفته ای میشه اومدم بیرون

خوش ب حالت ک تو شرکته بیکاری ...من منشی دندانپزشک بودم همه کار میکردم جارو میزدم طی میکشیدم کنار دست ...

تا دلت بخواد بیکارم خودشون هم هیچی بهم نمیگن 

واقعا حوصلم داره سر میره

تا دلت بخواد بیکارم خودشون هم هیچی بهم نمیگن  واقعا حوصلم داره سر میره

من جای تو باشم کتاب میبرم درسمو پیخونم خوش ب حالت شهرستانی؟خلاصه یه کار مفید با گوشیم میکردم الان که همه کارا با اینترنته