2777
2789
عنوان

انرژی مثبتا

60 بازدید | 6 پست

امروز فولیکول خوب داشته باشم،باردار بشم

بهم انرژی مثبت بفرستید😜😘

نیاز دارم به دعاهاتون🥺😊

گرنگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد😍😍میشه واسه سلامتی کوچولوم یه صلوات بفرستی😍😍خدا ازم گرفتش بعد چهارسال انتظار واسه ارامش دلم دعا کنید😔امیدم از خدا قطع نشده منتظر اتفاقای خوبم🙏 دخترم ارامش زندگیم خدایا شکرت😍
ایشاالله ی بچه سالم و صالح 

قربونت بشم مرسی😘

گرنگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد😍😍میشه واسه سلامتی کوچولوم یه صلوات بفرستی😍😍خدا ازم گرفتش بعد چهارسال انتظار واسه ارامش دلم دعا کنید😔امیدم از خدا قطع نشده منتظر اتفاقای خوبم🙏 دخترم ارامش زندگیم خدایا شکرت😍

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

از الان نی نی به بغل دارم میبینمت. 

از الان دارم میبینم داری برای یه لحظه خوابیدن له به میزنی 

وای ی ی مبارکه پیشا پیش عزیزم 

صبور باش خدا بهترینها و بهت میده انشاالله 

ایسالا امروز فولیکول باحال از گوشات بزنه بیرون  جهان حامله شه😎😎😎😂😂😂✌ 

من نمیتونم جدی باشم و عین ادم بالغ رفتار کنم شرمنده🤭 ولی دعا کردم  😁

To myself in the future: Standing in the hall of fame  And the world's gonna know your name🎈✨ سلام ساکنین نی نی سایت کبیر 🌺 من اینام👈 عشق کتاب و فیلم و آهنگ 🎶📚🎥 دانشجوی روانشناسی🧠  یه کی درامر و کیپاپر اونم از نوع آرمی💜گاهی بد اخلاق😑 گاهی الکی خوش😂 گاهی خیلی منطقی🤨 گاهی خیلی احساسی🤩 و بشددددت بلند پرواز😅 خلاصه که دوستتون دارم شدید به مدت خیلی مدید😍 هوامو داشته باشید😉
از الان نی نی به بغل دارم میبینمت.  از الان دارم میبینم داری برای یه لحظه خوابیدن له به میزنی& ...

عزیززززم

ممنونم😘😘😘😘

ایسالا امروز فولیکول باحال از گوشات بزنه بیرون  جهان حامله شه😎😎😎😂😂😂✌  من نمیتونم جد ...

قربونت بشم مرسی از دعای قشنگت😄😘😘