2777
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 290 بازدید | 39 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۲۵سالمه همسرم ۳۱ ۳ساله عروسی کردیم

واااا چرا زود باشه تقریبا سنمون شبیه هم من ۲۶ سالم همسرم ۳۳،و اینکه ۶،۷ ماهه عروسی کردم ۳ ماه بعد عروسیم باردار شدم😀ب خواسته خودم پس من چی بگم؟

فکر ایندت باش ک تو چند سالگی قرار صاحب چندتا بچه بشی حالا یکی دوتا،بزا مامان بابای جوون داشته باشن تا یه مامان و بابای سن بالا😐همه چیو در نظر بگیر

۱۴۰۰/۳/۱۲بی بی چکم مثبت شد 😍🧿   زود بزرگ نشو‌ دخترم، از الان غصه روزی رو میخورم ، که دیگه اینقدر بزرگ شدی که دیگه نیازی به من نداری،دلم میگیره، همینجوری بمون، بزار من غذات رو بهت بدم ، موهاتو شونه کنم، لباساتو تنت کنم، اخه تو دلیل هر لحظه  نفس کشیدنمی دخترم ….
واااا چرا زود باشه تقریبا سنمون شبیه هم من ۲۶ سالم همسرم ۳۳،و اینکه ۶،۷ ماهه عروسی کردم ۳ ماه بعد عر ...

عزیزم مبارکت باشه . آره خیلی چیزا هست که بایددر نظربگیری و بدونی با اینهمه مریضیا خداروشکر که سریع باردار شدی و...چند تا بچه میخوای و.... اما متاسفانه من بیش از حد حساسم 😂😂

خدایا شکرت بابت همه چی  
حتما باید مثل من بعد ۵سال بشی تا قدرشو بدونی؟سن شما کمه بارداری راحتتری داری .هیکلت بعد بارداری زودت ...

مرسی عزیزم. اره از یه جهاتی خوبه .

توکل بخدا ‌

خدایا شکرت بابت همه چی  
عزیزم مبارکت باشه . آره خیلی چیزا هست که بایددر نظربگیری و بدونی با اینهمه مریضیا خداروشکر که سریع ب ...

😀😀افرین دقیقا،برو خداتو شکر کن برای هرکی که منتظر این لحظه س هم دعا کن خدا دامنشونو سبز کنه،ایشالا ب سلامتی ودل خوش نینی تو ب دنیا بیاری و قدمش خیر باشه براتون مواظب خودت و کنجدت باش😍🌹

۱۴۰۰/۳/۱۲بی بی چکم مثبت شد 😍🧿   زود بزرگ نشو‌ دخترم، از الان غصه روزی رو میخورم ، که دیگه اینقدر بزرگ شدی که دیگه نیازی به من نداری،دلم میگیره، همینجوری بمون، بزار من غذات رو بهت بدم ، موهاتو شونه کنم، لباساتو تنت کنم، اخه تو دلیل هر لحظه  نفس کشیدنمی دخترم ….
😀😀افرین دقیقا،برو خداتو شکر کن برای هرکی که منتظر این لحظه س هم دعا کن خدا دامنشونو سبز کنه،ایشالا ...

ان شاءالله دامن کسایی که بچه میخوان سبز بشه 

خدایا شکرت بابت همه چی